Jacek Opublikowano 17 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2003 Miałem Xp gdzie zrobiłem prawa dostepu do pewnego katalogu tal aby tylko ja miał do niego dostep. Było to konto admin aale nei administratorow.. teraz przeszedłem na 2003 i jest problem :/ Nie moge wejsc do niego mimo ze jestem adminem :/ Jaka jest mozliwosc otworzenia go ? Moze logujac sie pod tym ickiem i hasłem jakiego wczesniej uzywałem? Coś.. nie mam juz pomysłow :| Ni emoge niestety zmienic uprawnien do tego ktalogu bo zostały z poprzedniego systemu :/ Moze istnieja jakies programy pomagajace dostac sie do takich katalogow? :/ Prosze pomozcie.. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENO Opublikowano 17 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2003 http://forum.infojama.pl/viewtopic.php?t=15059 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 17 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2003 Dzieki BENO. Ustawiłem ten katalog jako własnosc administratora i jest juz pieknie :D Jeszcze raz dzieki!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 17 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2003 Qrde, niestety jest już lepiej ale troszke trzeba coś poprawić ;) Otoż mam dostep do całego katalogu.. przegladanie, otwieranie plikow ale tylko tych ktore sa w podkatalogach tego katalogu :/ Powiedzmy ze wchodze do tego zabezpieczonego katalogu i nie moge przegladac/otwierac plikow ktore sa bezposrednio po wejsciu do nego :( Pod katalogi i pliki w nich juz sie otwieraja.... Teraz to juz jest z deka dziwne :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nessay Opublikowano 17 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2003 zmien na fat np PM i wroc na ntfs - zabezpieczenia znikną Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 17 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2003 hmm moze i tak własnie zrobię ale wtedy gdy bede miec jakas wolna partycje, bo teraz nie ma jak tego zrobic :? Ale pomysł dobry :) Sprobuje jak bede miec mozliwosc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENO Opublikowano 17 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2003 Ale tych plików to chyba nie szyfrowaleś :?: :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 17 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2003 Nie, ustawiałem tylko prawa dostepu. Tak jak teraz np.moze robic z nimi praktycznie wszystko oprócz otwierania tych kilku plikow(niestty sa to najwazniesze z całego katalogu :/) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 17 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2003 Odpal konsole odzyskiwania z CD i zobacz czy da sie skopiowac te pliki przy uzyciu konsoli. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sir_Yaro Opublikowano 18 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2003 Jejku.... Zanacz wszystkie te pliki i ustaw odpowiednie prawa do nich (lacznie z wlasnosciami) i wszystko pojdzie tak jak trzeba. Robilem to w pracy 10-ki razy... Oczywiscie ustawiles dziedziczenie uprawnien? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 18 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2003 Spoko . Już zrobione :) owszem zrobiłem tak ale dopiero ustawiajac te odp uprawnienia .. w nadrzednym katalogu który do tego celu sobie robiłem :/ Wiec niezbyt na skoty ale w sumie bardzo łatwo :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...