bledzio Opublikowano 8 godzin temu Zgłoś Opublikowano 8 godzin temu Hej. Więc w skrócie jestem w trudnej sytuacji życiowej chorobowej, ale mimo wszystko staram się nie poddawać jeszcze, Półtorej roku temu byłem w pełni zdrowia , obecnie mam problemy z dojazdem do pracy czy poruszaniem sie i w sumie niedługo renta. Żeby nie stać w miejscu założyłem zrzutkę do kompa z którego będą tworzył grafiki Ai treści programy itp. Na obecnym sprzęcie już robię (Laptop G6x) można mnie sprawdzić na YT wiadomości Ai, . Cel mój jest prosty zrobić monetyzacja na YT + renta by utrzymać rodzinę może coś jeszcze uda mi się zrobić nie wiem . Co do zrzutki nie podaje linku muszę jeszcze podziękować ludziom którzy wpłacili - może ebook z Ai nie wiem , na chwilę obecną ledwo co funkcjonuje a nie chce rzucać słów na wiatr. Nie chciałbym żeby pieniądze ze zrzutki poszły na marne (nawet nie wiem czy je zbiórę) ale zakładam że tak i tu prośba do was czy jest możliwość abyście Polecili mi konfigurację za 6800zl (monitor zasilacz CPU obudowa chłodzenie ) do Ai ? Do celu zbiórki zostało jeszcze 78 dni i tak będą dokumentował co kupiłem jak złożyłem itp oczywiście postaram się dołożyć ze swoich / żony pieniędzy żeby naprawdę gest dobrej woli nie poszedł na marne. Co myślałem kupić Ryzen 7 7700 MSI b650 gaming plus/as rock b850 am5 64gb Ram Dysk 2 tb Obudowa która pomieści Kartę około 350mm na kartę -tania Arctic Freezer 36 do CPU Zasilacz 850w chyba MSI bądź coś podobnego . Karta Graficzna - na allegro widziałem używkę rtx 3090 za 2700 ale też są przecieki że będzie 5070 TI Super i nie wiem czy do tego nie dołożyć? Tu prośba o poradę osób znających temat comfy Tts lokalnego llm. Monitor - jakąś używka 27-32" cos taniego na momencie. Klawiatura jest za 10zl Myszka też się znajdzie . Nie wiem co myślicie o tym, nie wiem czy mnie wyśmiejecie czy nie, ale stało się jak się stało. Mimo wszystko jakoś walczę staram się iść do przodu. Pozdrawiam Serdecznie Dawid Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ten co bigos głową miesza Opublikowano 6 godzin temu Zgłoś Opublikowano 6 godzin temu (edytowane) [gluteus maximus] Edytowane 6 godzin temu przez Ten co bigos głową miesza . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bledzio Opublikowano 4 godziny temu Zgłoś Opublikowano 4 godziny temu (edytowane) Widzę że post poprzedni został zmieniony więc usuwam wiadomość ... Edytowane 3 godziny temu przez bledzio Zmiana Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...