bashiok Opublikowano 5 godzin temu Zgłoś Opublikowano 5 godzin temu (edytowane) Witam, Kupiłem komputer na Morele, wczoraj do mnie dotarł i mam dwa pytanie odnośnie montażu, nie znam się na tym z góry zaznaczę ale coś mi tutaj dziwne wygląda. Czy rurki od chłodzenia (Zdjęcie 1) nie powinny być wraz z wentylatorami z góry z drugiej strony ? Jak jest tak jak teraz to nie wiem czy z czasem nie rurki nie będą haczyć o wentylator tylni. Drugie pytanie, czy do tak dużej karty RTX 5070, nie powinno być "podpórki" (Zdjęcie 2), widziałem w niektórych buildach ludzie coś takiego stosują. Edytowane 5 godzin temu przez bashiok Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P3ch Opublikowano 3 godziny temu Zgłoś Opublikowano 3 godziny temu 1. Poprawnie 2. Powinna, po pewnym czasie jednak karta opadnie z prawej strony na dół. Ogólnie wygląda schludnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...