Zbys Opublikowano 10 godzin temu Zgłoś Opublikowano 10 godzin temu (edytowane) Witam posiadam: ssd kingston3000kc ssd samsung 860evo gtx 1660 nie wiem która wersja i-5 9600kf plyte M360B 16gn RAMu DDR4 500w zasilacza chce ulepszyć komputer w budżecie 1500-3000zl nie wiem czy lepiej wymienić co trzeba wszystko na raz (oprócz dysków bo kingston jest nowy) czy dokupować w miarę mojego budżetu aby złożyć fajny komputer który uciągnie dużo. Wolałbym nvidie i intel ale na AMD też otwieram oczy, fajnym rozwiązaniem było by dokupowanie podzespołów co jakiś czas byle by komputer nie był ograniczony Edytowane 10 godzin temu przez Zbys Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
axsin302 Opublikowano 10 godzin temu Zgłoś Opublikowano 10 godzin temu Ram na 3600 cl16/18 Nowy zasilacze phanteks 750w 3.1 5.1 GG ~ 445zł Jak wejdzie do obudowy to 5070 Asus prime OC 2550zł Lub Sprzedaż tego za 1300-1500zł zostawienie kc3000 i kupno nowego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
speaker200888 Opublikowano 8 godzin temu Zgłoś Opublikowano 8 godzin temu Komp wyłącznie do gier czy czegoś jeszcze? Jaką masz obudowę? Najlepszym rozwiązaniem byłoby wszystko sprzedać zostawiając jedynie dysk kc3000. Lub jak wyżej kolega proponował wrzucić rtx5070, wymienić zasilacz na phanteks min 750 na przyszłość. Lub zaczynając od podstaw mobo+ram+cpu+psu. https://proline.pl/koszyk/63249e5a Na intelu to 14600k, też dobra opcja tylko bez możliwości upgrade w przyszłości, bo to martwa podstawka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbys Opublikowano 8 godzin temu Zgłoś Opublikowano 8 godzin temu Komp głownie do gier i codziennego użytku Obudowa ENDORFY Signum 300 ARGB Myślałem aby dziś zamówić zasilacz mam około 1000zl budżetu no i w przyszłym miesiącu zakupić płytę główną RAM procesor i kartę ewentualnie chłodzenie chyba że coś bym mógł jeszcze dziś dokupić z zasilaczem lub coś zamiast tego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...