phobosq Opublikowano 17 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2003 nie wiecie moze dokladnie jak to jest z mnoznikiem w mmx-ach? wiem ze czesc ma zablokowany a czesc nie, 233mmx raczej na pewno tak, z reszta chyba roznie i czy moze ma ktos 200mmx z serii SL27J? jesli tak, czy blokada jest czy nie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 17 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2003 pamietam ze moj 233MMX mial zablokowane wszystkie powyzej 3.5 reszta dzialala OK niestety serii ci nie podam to bylo trak dawno... :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
glowa666 Opublikowano 18 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2003 W moim starym MMXsie 233 mogłem zmieniać mnożnik od 1.5 do 3.5 - więcej niem miała płyta :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 18 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2003 p 166 mmx nie ma zablokowanego mnożnika, puściłem go znajomkom na 233 właśnie przez zmianę nożnika bo FSB więcej jak 66 płyta nie miała.p 166 mmx nie ma zablokowanego mnożnika, puściłem go znajomkom na 233 właśnie przez zmianę nożnika bo FSB więcej jak 66 płyta nie miała. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kat_666 Opublikowano 18 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2003 MMX'a nie mialem tylko P Pro mialem :lol: na tym procu mnoznik nie jest przyblokowany (tylko na plycie mialem chyba jaki maly mnoznik :() Pozdrowienia :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lubmich Opublikowano 18 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2003 Do 166MMX nie były blokowane - ale już niektóre 166 i chyba wszystkie 200 mają zablokowany. Ja swojego 166 jechałem i tak magistralą (choć nie pamiętam czy nie zmniejszyłem mnożnika) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOBO Opublikowano 19 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2003 Cytat Do 166MMX nie były blokowaneNo nie koniecznie - ja (a konkretnie mój kuzyn) miałem p133 bez mmx z zablokowanym mnożnikiem ..tak że różnie się może zdażyć A p200mmx nie mogę w tej chwili sprawdzić bo leży mi na półce - a płyty brak ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...