Elektron Opublikowano 17 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2003 Tak jak w temacie, kto z was śmiga na gokartach?? I jak jeździcie to powiedzcie gdzie są w Wawie jakieś dobre i w miare tanie?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dune Opublikowano 17 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2003 ja jezdze w wawie w piasecznie pierwsze swiatla za auchan skrecasz w prawo, tor imola. chba sie placi okolo 20 zl za 10 minut czy cos takiego. zajebista sprawa :) jest jeszcze jeden tor na kotrym bylem w forcie wola, nie wiem jak tam z cenami ale mi sie tam nie podobalo. siakis waski ten tor i cholernie meczacy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruido Opublikowano 17 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2003 hyh moj qumpel z ostatniej szkoly byl wicemistrzem i mistrzem polski gokard w klasie junior :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tonic Opublikowano 18 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2003 ja jezdze w wawie w piasecznie pierwsze swiatla za auchan skrecasz w prawo, tor imola. chba sie placi okolo 20 zl za 10 minut czy cos takiego. zajebista sprawa :) jest jeszcze jeden tor na kotrym bylem w forcie wola, nie wiem jak tam z cenami ale mi sie tam nie podobalo. siakis waski ten tor i cholernie meczacy. Co ty,to jest zarabisty tor. Na zakretach byly oleje itp, to jest dopiero frajda! 8) A ze waskie,to tez tym lepiej,trzeba byc bardziej ostroznym 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majki Opublikowano 18 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2003 ja jezdze w wawie w piasecznie pierwsze swiatla za auchan skrecasz w prawo, tor imola. chba sie placi okolo 20 zl za 10 minut czy cos takiego. zajebista sprawa :) jest jeszcze jeden tor na kotrym bylem w forcie wola, nie wiem jak tam z cenami ale mi sie tam nie podobalo. siakis waski ten tor i cholernie meczacy. [...]trzeba byc bardziej ostroznym 8) OSTROZNIEJSZYM!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dune Opublikowano 19 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2003 Tonic2 a jezdziles w piasecznie? keidys zasuwalem tam jak snieg topnial i wszystko lecialo na tor :D wtedy to dopiero byla jazda, zero hamulcow :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krootki Opublikowano 19 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2003 Ehh, te gokarty "wynajmowane" to totalna porażka. Prędkość nie za duża, słabo mozna poszaleć. Kiedyś jeździłem takimi z silnikiem Simsona (50) i WSK (125 bodajże) - to był dopiero speed ;) Ponad 100km/h robiły spokojnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krootki Opublikowano 19 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2003 Ehh, te gokarty "wynajmowane" to totalna porażka. Prędkość nie za duża, słabo mozna poszaleć. Kiedyś jeździłem takimi z silnikiem Simsona (50) i WSK (125 bodajże) - to był dopiero speed ;) Ponad 100km/h robiły spokojnie.Ehh, te gokarty "wynajmowane" to totalna porażka. Prędkość nie za duża, słabo mozna poszaleć. Kiedyś jeździłem takimi z silnikiem Simsona (50) i WSK (125 bodajże) - to był dopiero speed ;) Ponad 100km/h robiły spokojnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 19 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2003 Ehh, te gokarty "wynajmowane" to totalna porażka. Prędkość nie za duża, słabo mozna poszaleć. Kiedyś jeździłem takimi z silnikiem Simsona (50) i WSK (125 bodajże) - to był dopiero speed ;) Ponad 100km/h robiły spokojnie. ciekawe co byś mówił jakbyś przy takiej prędkości uderzył w bande, zeskrobywali by cie ze sciany pare godzin Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tonic Opublikowano 19 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2003 ja jezdze w wawie w piasecznie pierwsze swiatla za auchan skrecasz w prawo, tor imola. chba sie placi okolo 20 zl za 10 minut czy cos takiego. zajebista sprawa :) jest jeszcze jeden tor na kotrym bylem w forcie wola, nie wiem jak tam z cenami ale mi sie tam nie podobalo. siakis waski ten tor i cholernie meczacy. [...]trzeba byc bardziej ostroznym 8) OSTROZNIEJSZYM!!! No też tak można powiedzieć ;) W piasecznie nie jechałem... ale w parku Wola też było zero hamulców.. olej RULEZ :P Chyba pójdę do piaseczna z kumplami... z tego co widzę,jest tam niezły tor :) Kurka... to jest zarąbista zabawa,tylko,że droga :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tonic Opublikowano 19 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2003 ja jezdze w wawie w piasecznie pierwsze swiatla za auchan skrecasz w prawo, tor imola. chba sie placi okolo 20 zl za 10 minut czy cos takiego. zajebista sprawa :) jest jeszcze jeden tor na kotrym bylem w forcie wola, nie wiem jak tam z cenami ale mi sie tam nie podobalo. siakis waski ten tor i cholernie meczacy. [...]trzeba byc bardziej ostroznym 8) OSTROZNIEJSZYM!!! No też tak można powiedzieć ;) W piasecznie nie jechałem... ale w parku Wola też było zero hamulców.. olej RULEZ :P Chyba pójdę do piaseczna z kumplami... z tego co widzę,jest tam niezły tor :) Kurka... to jest zarąbista zabawa,tylko,że droga :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dune Opublikowano 19 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2003 piaseczno naprawde polecam. co do cen to nie jest problem jeszcze jak starszy placi :D (akurat jezdze ze starszym i jego kumplami z pracy). a tak jak sobie policzyc to na takim torze w piasecznie jak on ma 400 m i sie go przejezdza w srednio 26-27 sekund (rekord moj 25,74) to wychodzi okolo 55 km/h wiec to tak malo na maly odkryty samochodzik nie jest. a przynajmniej bezpiecznie bo jak wyladujesz na bandzie to Ci sie nic nie stanie (z wszystkich znajomych tylko jednemu gosciowi peklo zebro jak przyladowal w niego inny gosc :( ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 19 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2003 terz tam jezdilem dopuki ojciec mi nie zabronil gdzies mialem adres www www.imola.pl zdaje sie ze tam maja 200 i 2600 cm3 sorry ze takie duze ale inego niema Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...