Virtus Opublikowano wczoraj o 02:40 Zgłoś Opublikowano wczoraj o 02:40 Szanowna Redakcjo, jeszcze wczoraj miałem ponad 700 plusów, teraz mam 540. Czy moglibyście być tak dobrzy i zlikwidować tego typu proceder? Byłbym też wdzięczny za informację kto tak zieje nienawiścią do mnie. Pozdrawiam serdecznie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Opublikowano 10 godzin temu Zgłoś Opublikowano 10 godzin temu Analizując dane od dzisiaj aż do 1 października wygląda na to, że tylko jedno konto dobiło 3 ocen dla twojej osoby w ramach jednego dnia. Reszta to 2 oceny lub jedna. Zatem skok oceny wynika z usunięcia ocen zbanowanych użytkowników i uruchomienia korekty. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karro Opublikowano 3 godziny temu Zgłoś Opublikowano 3 godziny temu Daliście 500cet banów 🤩 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...