Kasy Opublikowano Poniedziałek o 14:32 Zgłoś Opublikowano Poniedziałek o 14:32 2 godziny temu, Administrator napisał(a): Mamy komplet - TOP 3 banowanych domaga się sprawiedliwości. Brak słów. I jedyny normalny z tej trójki zdaje się. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mastertomi Opublikowano wczoraj o 12:06 Zgłoś Opublikowano wczoraj o 12:06 21 godzin temu, Kasy napisał(a): I jedyny normalny z tej trójki zdaje się. No nie jestem odklejonym fanboyem tylko strasznie irytuje mnie głoszenie nieprawdy, narzucanie swoich "widzimisie" i swoich gustów innym. Jest to niesprawiedliwe i już wiem że trzeba to po prostu negować i nazywać cechę charakteru czyli skrajną ignorancje, zamiast nazywać kogoś ignorantem(absurd ale administracja taką ma strategię), czyli bezpośrednie zwroty uznawane są za obraźliwe i administracja ma banować od razu. Dostosuję się do tego 🙂 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Opublikowano 9 godzin temu Zgłoś Opublikowano 9 godzin temu 21 godzin temu, mastertomi napisał(a): No nie jestem odklejonym fanboyem tylko strasznie irytuje mnie głoszenie nieprawdy, narzucanie swoich "widzimisie" i swoich gustów innym. Jest to niesprawiedliwe i już wiem że trzeba to po prostu negować i nazywać cechę charakteru czyli skrajną ignorancje, zamiast nazywać kogoś ignorantem(absurd ale administracja taką ma strategię), czyli bezpośrednie zwroty uznawane są za obraźliwe i administracja ma banować od razu. Dostosuję się do tego 🙂 Dziwne, że nie irytuje cię wyzywanie ludzi i chamstwo - oto twoje ciekawsze hity: "upośledzony co najwyżej możesz być ty" "xD trolex83 nie ma mozgu i myśli za niego Ai" "beton, funboy apple ma ograniczenie myslenie" "wypierdzielasz, żenujacy ignorancie" "co ty pier.... wez 20m rozpedu i pier... głowa w sciane" Więc najpierw dostosuj się do netykiety. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mastertomi Opublikowano 6 godzin temu Zgłoś Opublikowano 6 godzin temu 2 godziny temu, Administrator napisał(a): Dziwne, że nie irytuje cię wyzywanie ludzi i chamstwo - oto twoje ciekawsze hity: "upośledzony co najwyżej możesz być ty" "xD trolex83 nie ma mozgu i myśli za niego Ai" "beton, funboy apple ma ograniczenie myslenie" "wypierdzielasz, żenujacy ignorancie" "co ty pier.... wez 20m rozpedu i pier... głowa w sciane" Więc najpierw dostosuj się do netykiety. idealnie wyważone do bredni wypowiadanych przez rozmówców, myślałem że wyrwane z kontekstu wypowiedzi bez wypowiedzi rozmówców to domena telewizji w polsce, brakuje jeszcze na tej liście banów za "gruz12" "gruzja12" "bulion83" "brulion83" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vlad_8011 Opublikowano 6 godzin temu Zgłoś Opublikowano 6 godzin temu (edytowane) 4 minuty temu, mastertomi napisał(a): idealnie wyważone do bredni wypowiadanych przez rozmówców, myślałem że wyrwane z kontekstu wypowiedzi bez wypowiedzi rozmówców to domena telewizji w polsce, brakuje jeszcze na tej liście banów za "gruz12" "gruzja12" "bulion83" "brulion83" Wiesz, ja teraz mam dyskusje z cruise, który dosłownie twierdzi że białe jest czarne, wymyśla coś czego nie ma w zalinkiwanym teście - lekko mówiąc chlopowi peron odjechał zupełnie, ale nie napiszę mu takiego czegoś co napisałeś tym rozmówcom. Tym rozmówcom właśnie na tym zależy - grają totalnych głupków żebyś coś napisał w tym stylu. To jest ich strategia, wyprowadzić cię z równowagi. Ale od ciebie zależy co im odpowiesz. Co ma głupi według przysłowia? Edytowane 6 godzin temu przez vlad_8011 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Opublikowano 6 godzin temu Zgłoś Opublikowano 6 godzin temu 9 minut temu, mastertomi napisał(a): idealnie wyważone do bredni wypowiadanych przez rozmówców, myślałem że wyrwane z kontekstu wypowiedzi bez wypowiedzi rozmówców to domena telewizji w polsce, brakuje jeszcze na tej liście banów za "gruz12" "gruzja12" "bulion83" "brulion83" Tak się jednak składa, że na PurePC banujemy za obrażanie innych, a nie pisanie bredni. I to ty musisz się dostosować. Kontekst albo nawet twoja racja nie zmienia tego, że bezczelnie wyzywasz ludzi i to jest problem, którego najwyraźniej nie rozumiesz. Wyraźnie napisałem, że wybrałem ciekawsze. Ale nadal nie wszystkie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karro Opublikowano 5 godzin temu Zgłoś Opublikowano 5 godzin temu 32 minuty temu, vlad_8011 napisał(a): Wiesz, ja teraz mam dyskusje z cruise, który dosłownie twierdzi że białe jest czarne Dobrze że wskazujesz kto się zna na IT 😆 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mastertomi Opublikowano 5 godzin temu Zgłoś Opublikowano 5 godzin temu (edytowane) 50 minut temu, Administrator napisał(a): Tak się jednak składa, że na PurePC banujemy za obrażanie innych, a nie pisanie bredni. I to ty musisz się dostosować. Kontekst albo nawet twoja racja nie zmienia tego, że bezczelnie wyzywasz ludzi i to jest problem, którego najwyraźniej nie rozumiesz. Wyraźnie napisałem, że wybrałem ciekawsze. Ale nadal nie wszystkie. Wystarczyło przeczytać co napisałem wcześniej w odpowiedziach do wątku. Za te wymienione ban mi sie należał ale przynajmniej przeczytali to co o nich myślę. Teraz moje wypowiedzi będą bardzo precyzyjnie dostosowane do netykiety portalu. 59 minut temu, vlad_8011 napisał(a): Wiesz, ja teraz mam dyskusje z cruise, który dosłownie twierdzi że białe jest czarne, wymyśla coś czego nie ma w zalinkiwanym teście - lekko mówiąc chlopowi peron odjechał zupełnie, ale nie napiszę mu takiego czegoś co napisałeś tym rozmówcom. Tym rozmówcom właśnie na tym zależy - grają totalnych głupków żebyś coś napisał w tym stylu. To jest ich strategia, wyprowadzić cię z równowagi. Ale od ciebie zależy co im odpowiesz. Co ma głupi według przysłowia? z nim się nie dyskutuje, on na jedno zdanie odpowiada kilkoma stronami a4 bredni, najlepsze co mozna zrobić to odpisac mu na jego słowotok jednym zdaniem xD to go bardzo uderza, nie wspominając już o jego notorycznych pomówieniach na temat multikont, za co powienien mieć dawno usunięte konto Edytowane 5 godzin temu przez mastertomi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasy Opublikowano 4 godziny temu Zgłoś Opublikowano 4 godziny temu 1 godzinę temu, Administrator napisał(a): Tak się jednak składa, że na PurePC banujemy za obrażanie innych, a nie pisanie bredni. Nieprawda. Banowaliście nawet za pisanie bredni i to całkiem niedawno. Ale nie mam zamiaru robić z tego dymu, po prostu mogłeś o tym zapomnieć :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Opublikowano 2 godziny temu Zgłoś Opublikowano 2 godziny temu 1 godzinę temu, Kasy napisał(a): Nieprawda. Banowaliście nawet za pisanie bredni i to całkiem niedawno. Ale nie mam zamiaru robić z tego dymu, po prostu mogłeś o tym zapomnieć 😄 Podasz konkretnie kogo i za co? Bo rozumiem, że rozmawiamy o portalu. Jeśli piszesz o sobie z 2026-03-31 19:43:41, to w powodzie wyraźnie masz wpisane "zaczepki". I tutaj na forum tego samego dnia dostałeś ostrzeżenie za obrażanie innych. Twoje podejście do niektórych użytkowników wyraziłeś nawet dosłownie w poprzednim poście tutaj. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasy Opublikowano 1 godzinę temu Zgłoś Opublikowano 1 godzinę temu 38 minut temu, Administrator napisał(a): Podasz konkretnie kogo i za co? Bo rozumiem, że rozmawiamy o portalu. Jeśli piszesz o sobie z 2026-03-31 19:43:41, to w powodzie wyraźnie masz wpisane "zaczepki". I tutaj na forum tego samego dnia dostałeś ostrzeżenie za obrażanie innych. Twoje podejście do niektórych użytkowników wyraziłeś nawet dosłownie w poprzednim poście tutaj. Mogłem doprecyzować, że żart, ale bywa. Ja rozumiem, że czasem nie ma się humoru, ale tak jak wspominałem - nie mam zamiaru robić dymu z tego powodu. Tak, mogę podać, ale nie mam na celu robienie z Ciebie kłamcy czy kogokolwiek bo nawet za takiego Cię nie uważam. Masz prawo zupełnie o tym nie pamiętać i wcale się nie dziwię bo czasem na niektórych nie warto. Jeśli uznałeś mój wpis za atak (na pewno skoro odbiłeś moimi ostatnimi karami) to wybacz jeśli tak to zinterpretowałeś. Praca admina bywa trudna i znam to po sobie - i to z gier, a tam bywa toksyczność gorsza niż w Realu Madryt ostatnio. No i miałem karę za "zaczepki" no i co ja Ci poradzę? Mam z tym jakiś problem? Czy płakałem z tego powodu? Pisałem z tego powodu apelacje czy cokolwiek? Wszystkie te pytania mają wspólną odpowiedź - nie. Raz nie rozumiałem kary bo była w powodzie za rzeczy sprzed lat i napisałem tutaj po czym po odpowiedzi gdy się okazało, że powód jest inny i poprawiony został to przyznałem po części słuszność tej decyzji. Mam podejście jakie mam, a przede wszystkim do osób co nie są dla mnie miłe i nie gryzę się w język, tak jak w sumie zauważyłeś. Jak danych osób nie ma to jest cisza i spokój - z mojej strony również. Dobijając do brzegu to kary dla @mastertomiza złe słowa, wyzwiska itd. to nie ma o czym mówić bo faktycznie było trochę ich. Ale przynajmniej z nim można normalnie pogadać. Stąd dla mnie jedyny normalny z TOP 3 karanych. W razie czego to mogę na PW wysłać co miałem na myśli z "pisaniem bzdur" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...