vlad_8011 Opublikowano 4 Stycznia Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia (edytowane) No, jeden dzień minął, i właśnie ten delikwent od minusów się pojawił. 15 minusów. Tyriona wyplusowal. Edytowane 4 Stycznia przez vlad_8011 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cruise12 Opublikowano 4 Stycznia Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia (edytowane) 20 minut temu, vlad_8011 napisał(a): No, jeden dzień minął, i właśnie ten delikwent od minusów się pojawił. 15 minusów. Tyriona wyplusowal. No naprawdę chyba nie myślisz że to ja. Jak widzisz na załączonych screenach mam stałe grono minusujących z multików typu NWN,LEGIONPL i innych,którzy plusują "swoich". Ciebie też mam nadzieję że miałem w tym "zaszczytnym" gronie i już w ten sposób się nie bawisz. Wiesz co...W sumie naprawdę JEDYNE oceny które gdzieś tam trochę mnie połechtały to są od Caleba-czyli Sebastiana,i Ulissesa - czyli Łukasza. Reszta po mnie autentycznie spływa. Zakładają po kilka multików i się bawią. Przecież niedawno kolejne 2 500 minusów mi ubyło,bo kolejny multik został skasowany. DaviM rozdał 50 000 minusów, Kuoka82 80 000 plusów. To nie jest normalne,a już napewno w jakikolwiek sposób miarodajne. Zresztą nie raz rozmawialiśmy na temat systemu ocen i tu akurat jesteśmy zgodni. Jest fatalny i redakcja tylko ze znanych sobie przyczyn nie chce go zmienić. Edytowane 4 Stycznia przez Cruise12 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vlad_8011 Opublikowano 4 Stycznia Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 1 minutę temu, Cruise12 napisał(a): No naprawdę chyba nie myślisz że to ja. Jak widzisz na załączonych screenach mam stałe grono minusujących z multików typu NWN,LEGIONPL i innych,którzy plusują "swoich". Ciebie też mam nadzieję że miałem w tym "zaszczytnym" gronie i już w ten sposób się nie bawisz. Wiesz co...W sumie naprawdę JEDYNE oceny które gdzieś tam trochę mnie połechtały to są od Caleba-czyli Sebastiana,i Ulissesa - czyli Łukasza. Reszta po mnie autentycznie spływa. Zakładają po kilka multików i się bawią. Przecież niedawno kolejne 2 500 minusów mi ubyło,bo kolejny multik został skasowany. DaviM rozdał 50 000 minusów, Kuoka82 80 000 plusów. To nie jest normalne,a już napewno w jakikolwiek miarodajne. Zresztą nie raz rozmawialiśmy na temat systemu ocen i tu akurat jesteśmy zgodni. Jest fatalny i redakcja tylko ze znanych sobie przyczyn nie chce go zmienić. Nie podejrzewam ciebie. Jak mam strzelać, aerofl - czyli w tym momencie "katusmango", o ile to jego jedyne konto. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cruise12 Opublikowano 4 Stycznia Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia (edytowane) Właśnie. O ile to jego jedyne konto. Po kilka tutaj niektórzy mają. Nie trzeba byś Nostradamusem żeby wiedzieć po co jest konto założone w 2018 roku z 3 wpisami na krzyż. Zobacz dzisiejszy przykład. Konto "tgchan". Założone 12-09-2021 - komentarzy 2. Ktoś ma uwierzyć że raz na kilka lat zbiera się żeby coś napisać i nie ocenia?... PS:Jest jeden pozytyw z wczorajszej rozmowy z Tyrionem. Na razie jeszcze nie napisał w ogóle o DLSSP 4K i MFG; Edytowane 4 Stycznia przez Cruise12 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Opublikowano 9 Stycznia Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia W dniu 4.01.2026 o 22:46, Cruise12 napisał(a): Zobacz dzisiejszy przykład. Konto "tgchan". Założone 12-09-2021 - komentarzy 2. Ktoś ma uwierzyć że raz na kilka lat zbiera się żeby coś napisać i nie ocenia?... Użytkownik dał 2 oceny (2 plusy) we wpisie z 2021 roku: https://www.purepc.pl/czy-xbox-game-pass-to-prawdziwy-przelom-oto-piec-cech-uslugi-ktore-wskazuja-na-to-ze-niekonieczne I tyle. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...