vlad_8011 Opublikowano 4 Stycznia Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia (edytowane) No, jeden dzień minął, i właśnie ten delikwent od minusów się pojawił. 15 minusów. Tyriona wyplusowal. Edytowane 4 Stycznia przez vlad_8011 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cruise12 Opublikowano 4 Stycznia Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia (edytowane) 20 minut temu, vlad_8011 napisał(a): No, jeden dzień minął, i właśnie ten delikwent od minusów się pojawił. 15 minusów. Tyriona wyplusowal. No naprawdę chyba nie myślisz że to ja. Jak widzisz na załączonych screenach mam stałe grono minusujących z multików typu NWN,LEGIONPL i innych,którzy plusują "swoich". Ciebie też mam nadzieję że miałem w tym "zaszczytnym" gronie i już w ten sposób się nie bawisz. Wiesz co...W sumie naprawdę JEDYNE oceny które gdzieś tam trochę mnie połechtały to są od Caleba-czyli Sebastiana,i Ulissesa - czyli Łukasza. Reszta po mnie autentycznie spływa. Zakładają po kilka multików i się bawią. Przecież niedawno kolejne 2 500 minusów mi ubyło,bo kolejny multik został skasowany. DaviM rozdał 50 000 minusów, Kuoka82 80 000 plusów. To nie jest normalne,a już napewno w jakikolwiek sposób miarodajne. Zresztą nie raz rozmawialiśmy na temat systemu ocen i tu akurat jesteśmy zgodni. Jest fatalny i redakcja tylko ze znanych sobie przyczyn nie chce go zmienić. Edytowane 4 Stycznia przez Cruise12 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vlad_8011 Opublikowano 4 Stycznia Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 1 minutę temu, Cruise12 napisał(a): No naprawdę chyba nie myślisz że to ja. Jak widzisz na załączonych screenach mam stałe grono minusujących z multików typu NWN,LEGIONPL i innych,którzy plusują "swoich". Ciebie też mam nadzieję że miałem w tym "zaszczytnym" gronie i już w ten sposób się nie bawisz. Wiesz co...W sumie naprawdę JEDYNE oceny które gdzieś tam trochę mnie połechtały to są od Caleba-czyli Sebastiana,i Ulissesa - czyli Łukasza. Reszta po mnie autentycznie spływa. Zakładają po kilka multików i się bawią. Przecież niedawno kolejne 2 500 minusów mi ubyło,bo kolejny multik został skasowany. DaviM rozdał 50 000 minusów, Kuoka82 80 000 plusów. To nie jest normalne,a już napewno w jakikolwiek miarodajne. Zresztą nie raz rozmawialiśmy na temat systemu ocen i tu akurat jesteśmy zgodni. Jest fatalny i redakcja tylko ze znanych sobie przyczyn nie chce go zmienić. Nie podejrzewam ciebie. Jak mam strzelać, aerofl - czyli w tym momencie "katusmango", o ile to jego jedyne konto. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cruise12 Opublikowano 4 Stycznia Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia (edytowane) Właśnie. O ile to jego jedyne konto. Po kilka tutaj niektórzy mają. Nie trzeba byś Nostradamusem żeby wiedzieć po co jest konto założone w 2018 roku z 3 wpisami na krzyż. Zobacz dzisiejszy przykład. Konto "tgchan". Założone 12-09-2021 - komentarzy 2. Ktoś ma uwierzyć że raz na kilka lat zbiera się żeby coś napisać i nie ocenia?... PS:Jest jeden pozytyw z wczorajszej rozmowy z Tyrionem. Na razie jeszcze nie napisał w ogóle o DLSSP 4K i MFG; Edytowane 4 Stycznia przez Cruise12 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Opublikowano 9 Stycznia Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia W dniu 4.01.2026 o 22:46, Cruise12 napisał(a): Zobacz dzisiejszy przykład. Konto "tgchan". Założone 12-09-2021 - komentarzy 2. Ktoś ma uwierzyć że raz na kilka lat zbiera się żeby coś napisać i nie ocenia?... Użytkownik dał 2 oceny (2 plusy) we wpisie z 2021 roku: https://www.purepc.pl/czy-xbox-game-pass-to-prawdziwy-przelom-oto-piec-cech-uslugi-ktore-wskazuja-na-to-ze-niekonieczne I tyle. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mastertomi Opublikowano 13 Maja Zgłoś Opublikowano 13 Maja (edytowane) Witam, odkopię tu temat ale nie minusowania, ale bezkarnego i niesprawiedliwego banowania. Od kiedy nazywanie kogoś prostakiem nie jest banowane a nazywanie kogoś ignorantem jest banowane? Od kiedy to stwierdzenie faktu jest banowane? Naprawdę nie rozumiem moderatora, który daje bana za FAKTY. Skoro ktoś w komentarzach przestawia swoja SUBIEKTYWNĄ opinie i wmawia wszystkim że to jest prawda a ja przedstawiam obiektywna opinię i mam racje to dlaczego otrzymuje bana za nazywanie kogoś ignorantem? i dlaczego zgłaszanie postów z głoszeniem i narzucaniem subiektywnej opinii jest karane? Uważam to za mocno niesprawiedliwe. Szczegolnie że osoba, któa nie umiała przeczytać ze zrozumieniem moich komentarzy i obrażała mnie nie została zbanowana. Proszę o przedstawienie argumentów i komentarzy jednej i drugiej strony wszyscy popatrzymy i się pośmiejemy ze stronności Edytowane 13 Maja przez mastertomi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vlad_8011 Opublikowano 13 Maja Zgłoś Opublikowano 13 Maja (edytowane) 1 minutę temu, mastertomi napisał(a): Witam, odkopię tu temat ale nie minusowania, ale bezkarnego i niesprawiedliwego banowania. Od kiedy nazywanie kogoś prostakiem nie jest banowane a nazywanie kogoś ignorantem jest banowane? Od kiedy to stwierdzenie faktu jest banowane? Naprawdę nie rozumiem moderatora, który daje bana za FAKTY. Skoro ktoś w komentarzach przestawia swoja SUBIEKTYWNĄ opinie i wmawia wszystkim że to jest prawda a ja przedstawiam obiektywna opinię i mam racje to dlaczego otrzymuje bana za nazywanie kogoś ignorantem? i dlaczego zgłaszanie postów z głoszeniem i narzucaniem subiektywnej opinii jest karane? Uważam to za mocno niesprawiedliwe. Szczegolnie że osoba, któa nie umiała przeczytać ze zrozumieniem moich komentarzy i obrażała mnie nie została zbanowana. Jeśli pisałeś do tyriona to wywiązała się zapewne wojenka, a w wojence zawsze banem obrywają 2 strony. Mówię z doświadczenia. Edytowane 13 Maja przez vlad_8011 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mastertomi Opublikowano 13 Maja Zgłoś Opublikowano 13 Maja (edytowane) 9 minut temu, vlad_8011 napisał(a): Jeśli pisałeś do tyriona to wywiązała się zapewne wojenka, a w wojence zawsze banem obrywają 2 strony. Mówię z doświadczenia. No właśnie nie, był temat 60hz vs 120hz w telefonie i dostałem bana za podkreślanie że jest to zauważalna różnica, i niektórzy używają 120 a niektórzy 60, i typ MaruderXP mówił że dla niego to pominalne i ogolnie to kazdy ma w D... 120hz i ze 60hz kazdy uzywa.. Xd nie docierało do niego że to jest opcja i każdy używa czego chce to mi zaczął zarzucać ze ja narzucam gusta mimo że to on sie wypowiedział za wszystkich. Nazwałem go ignorantem bo właśnie tym charakteryzuje się ignorant prawda? On mnie nazwał prostakiem bo podkreślałem że różnica jest widoczna i każdy wybierze co chce nie ważne co on mówi i narzuca. Ja mówiłem o fakcie że różnica jest zauważalna, a on nie rozumiał i wmawiał mi że ja narzucam gusta. a moderator nie czytać moderator banować 🙂 Edytowane 13 Maja przez mastertomi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vlad_8011 Opublikowano 13 Maja Zgłoś Opublikowano 13 Maja (edytowane) 2 minuty temu, mastertomi napisał(a): No właśnie nie, był temat 60hz vs 120hz w telefonie i dostałem bana za podkreślanie że jest to zauważalna różnica, i niektórzy używają 120 a niektórzy 60, i typ MaruderXP mówił że dla niego to pominalne i ogolnie to kazdy ma w D... 120hz i ze 60hz kazdy uzywa.. Xd nie docierało do niego że to jest opcja i każdy używa czego chce to mi zaczął zarzucać ze ja narzucam gusta mimo że to on sie wypowiedział za wszystkich. Nazwałem go ignorantem bo właśnie tym charakteryzuje się ignorant prawda? On mnie nazwał prostakiem bo podkreślałem że różnica jest widoczna i każdy wybierze co chce nie ważne co on mówi i narzuca. No to faktycznie dziwna sprawa. A co masz w powodzie bana? Nazwanie ignorantem? (Sorry za błędy w pisowni, mam rozwalonego kciuka i zahaczam w litery nie te co chce) Edytowane 13 Maja przez vlad_8011 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mastertomi Opublikowano 13 Maja Zgłoś Opublikowano 13 Maja (edytowane) 4 minuty temu, vlad_8011 napisał(a): No to faktycznie dziwna sprawa. A co masz w pododzie bana? Nazwanie ignorantem? "wyzwiska, nieuzasadnione raportowanie, zaczepki" gdzie ignorant to nie jest wyzwisko, raportowanie narzucania wszystkim własnych upodobań też jest uzasadnione bo dezinformacji sie nie powinno szerzyć, a zaczepek nie było żadnych tylko odpowiedzi na jego żenujące komentarze. A MaruderXP bana nie dostał 🙂 jeśli ja dostałem a on nie dostał to moderator nie jest moderatorem. Edytowane 13 Maja przez mastertomi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vlad_8011 Opublikowano 13 Maja Zgłoś Opublikowano 13 Maja Teraz, mastertomi napisał(a): "wyzwiska, nieuzasadnione raportowanie, zaczepki" gdzie ignorant to nie jest wyzwisko, raportowanie narzucania wszystkim własnych upodobań też jest uzasadnione bo dezinformacji sie nie powinno szerzyć, a zaczepek nie było żadnych tylko odpowiedzi na jego żenujące komentarze. No to w takim razie warto unikać dyskusji z kimkolwiek na więcej niż 2-3 komentarze, zgłaszanie rzeczywiście powinno być to co narusza regulamin. To że facet ma inny punkt widzenia i wypowiada się w imieniu wszystkich to na szczęście tylko jego wizja (i projekcja?), ale niestety słaby powód do bana. Na tej zasadzie to każdy miałby już po kilka banów na koncie. Zaczepka, to jak rozumiem fakt że odpisałeś na czyich komentarz - co tylko potwierdza że lepiej dyskusji w sekcji komentarzy nie prowadzić. Czy jest to zdrowe podejście administracji, każdy może ocenić sam, dyskusji nie widziałem, więc też nie chce robić z siebie wyroczni, ale na tej samej zasadzie uzytkownik katusmango (aerofl) powinien stracić kolejne konto. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mastertomi Opublikowano 13 Maja Zgłoś Opublikowano 13 Maja (edytowane) 15 minut temu, vlad_8011 napisał(a): No to w takim razie warto unikać dyskusji z kimkolwiek na więcej niż 2-3 komentarze, zgłaszanie rzeczywiście powinno być to co narusza regulamin. To że facet ma inny punkt widzenia i wypowiada się w imieniu wszystkich to na szczęście tylko jego wizja (i projekcja?), ale niestety słaby powód do bana. Na tej zasadzie to każdy miałby już po kilka banów na koncie. Zaczepka, to jak rozumiem fakt że odpisałeś na czyich komentarz - co tylko potwierdza że lepiej dyskusji w sekcji komentarzy nie prowadzić. Czy jest to zdrowe podejście administracji, każdy może ocenić sam, dyskusji nie widziałem, więc też nie chce robić z siebie wyroczni, ale na tej samej zasadzie uzytkownik katusmango (aerofl) powinien stracić kolejne konto. Naprawdę tam mowiłem o samych faktach. Dlatego dziwi mnie to że twierdzenie faktów i tłumaczenie tego osobie która uważa ze to nie ma znaczenia to jest ban. Co to ma wgl być? Najlepsze jest to że dajać mi bana moderator się ośmiesza bo przyzwala na głoszenie fałszywych informacji 🙂 a po tym banie widać że nie przeczytał nawet tematu dyskusji. @Administrator chciałbym żeby ktoś się wypowiedział na ten temat. Edytowane 13 Maja przez mastertomi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karro Opublikowano 13 Maja Zgłoś Opublikowano 13 Maja Z tego co ty tu piszesz po prostu nic nie masz. A z 10 Latków to ty jesteś bo z 2 konta minsujesz hehe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Opublikowano 13 Maja Zgłoś Opublikowano 13 Maja 3 godziny temu, mastertomi napisał(a): No właśnie nie, był temat 60hz vs 120hz w telefonie i dostałem bana za podkreślanie że jest to zauważalna różnica, i niektórzy używają 120 a niektórzy 60, i typ MaruderXP mówił że dla niego to pominalne i ogolnie to kazdy ma w D... 120hz i ze 60hz kazdy uzywa.. Xd nie docierało do niego że to jest opcja i każdy używa czego chce to mi zaczął zarzucać ze ja narzucam gusta mimo że to on sie wypowiedział za wszystkich. Nazwałem go ignorantem bo właśnie tym charakteryzuje się ignorant prawda? On mnie nazwał prostakiem bo podkreślałem że różnica jest widoczna i każdy wybierze co chce nie ważne co on mówi i narzuca. Ja mówiłem o fakcie że różnica jest zauważalna, a on nie rozumiał i wmawiał mi że ja narzucam gusta. a moderator nie czytać moderator banować 🙂 Kłamiesz w 2 miejscach. 1. Bana dostałeś za wielokrotne nazywanie kogoś ignorantem i za bezpodstawne raporty komentarzy - nie raportujemy ludzi za wyrażanie swoich opinii. W powodzie masz to wyraźnie wpisane: wyzwiska, nieuzasadnione raportowanie, zaczepki. Więc nie próbuj oskarżać mnie o jakieś bzdury. 2. Wydaje mi się, że słowo prostak odnosi się do zachowania, a nie przekonań. Twoje wielokrotne wyzwiska wskazują na brak dobrego wychowania. 3. To jest twoje 18 ostrzeżenie. Z czym chcesz dyskutować? Że powinieneś mieć stałego bana 8 ostrzeżeń temu? 3 godziny temu, vlad_8011 napisał(a): No to w takim razie warto unikać dyskusji z kimkolwiek na więcej niż 2-3 komentarze, zgłaszanie rzeczywiście powinno być to co narusza regulamin. To że facet ma inny punkt widzenia i wypowiada się w imieniu wszystkich to na szczęście tylko jego wizja (i projekcja?), ale niestety słaby powód do bana. Na tej zasadzie to każdy miałby już po kilka banów na koncie. Zaczepka, to jak rozumiem fakt że odpisałeś na czyich komentarz - co tylko potwierdza że lepiej dyskusji w sekcji komentarzy nie prowadzić. Czy jest to zdrowe podejście administracji, każdy może ocenić sam, dyskusji nie widziałem, więc też nie chce robić z siebie wyroczni, ale na tej samej zasadzie uzytkownik katusmango (aerofl) powinien stracić kolejne konto. Nie opowiadaj bzdur. Dobrze wiesz, że za przekonania nie ma banów. Użytkownik straci konto jak tylko pokażesz dowody na to, że to jest aerofl. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vlad_8011 Opublikowano 13 Maja Zgłoś Opublikowano 13 Maja (edytowane) 15 minut temu, karro napisał(a): Z tego co ty tu piszesz po prostu nic nie masz. A z 10 Latków to ty jesteś bo z 2 konta minsujesz hehe Nie wiem czego wg ciebie nie mam, ale proszę o dowód minusowania z 2 kont @Administrator - proszę o sprawdzenie czy minusuję tutaj z 2 kont. Jeśli nie to proszę o wymierną karę dla Karro. 5 minut temu, Administrator napisał(a): Kłamiesz w 2 miejscach. 1. Bana dostałeś za wielokrotne nazywanie kogoś ignorantem i za bezpodstawne raporty komentarzy - nie raportujemy ludzi za wyrażanie swoich opinii. W powodzie masz to wyraźnie wpisane: wyzwiska, nieuzasadnione raportowanie, zaczepki. Więc nie próbuj oskarżać mnie o jakieś bzdury. 2. Wydaje mi się, że słowo prostak odnosi się do zachowania, a nie przekonań. Twoje wielokrotne wyzwiska wskazują na brak dobrego wychowania. 3. To jest twoje 18 ostrzeżenie. Z czym chcesz dyskutować? Że powinieneś mieć stałego bana 8 ostrzeżeń temu? Nie opowiadaj bzdur. Dobrze wiesz, że za przekonania nie ma banów. Użytkownik straci konto jak tylko pokażesz dowody na to, że to jest aerofl. Nie miałem na myśli banów za przekonania, tylko za dyskusje z nieodpowiednimi osobami, które zawsze kończą się wojenką (więcej niż 2-3 komentarze) To jest na bank aerofl - wystarczy porównać aktywności i styl pisania (oraz tematy) obu kont. Aerofl pisał jak zacięta płta o wyłączaniu RT w Avatarze, i od takiej aktywności zaczęło się istnienie katusmango - tuż po banie poprzedniego wcielenia aerofl. Nie jest aktywny cały czas - raz na jakiś czas i jak się pojawia startuje do kilku użytkowników, w tym do mnie z takim samym tekstem. Odkopuje przy tym starsze artykuły. Edytowane 13 Maja przez vlad_8011 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Opublikowano 13 Maja Zgłoś Opublikowano 13 Maja 24 minuty temu, karro napisał(a): Z tego co ty tu piszesz po prostu nic nie masz. A z 10 Latków to ty jesteś bo z 2 konta minsujesz hehe Wszystko z tobą OK? Odpocznij sobie i przemyśl swoje zachowanie. 12 minut temu, vlad_8011 napisał(a): To jest na bank aerofl - wystarczy porównać aktywności i styl pisania (oraz tematy) obu kont. Aerofl pisał jak zacięta płta o wyłączaniu RT w Avatarze, i od takiej aktywności zaczęło się istnienie katusmango - tuż po banie poprzedniego wcielenia aerofl. Nie jest aktywny cały czas - raz na jakiś czas i jak się pojawia startuje do kilku użytkowników, w tym do mnie z takim samym tekstem. Odkopuje przy tym starsze artykuły. Zbadam temat. 3 godziny temu, mastertomi napisał(a): chciałbym żeby ktoś się wypowiedział na ten temat. Twój rozmówca został ukarany. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasy Opublikowano 14 Maja Zgłoś Opublikowano 14 Maja W dniu 13.05.2026 o 17:04, vlad_8011 napisał(a): Nie wiem czego wg ciebie nie mam, ale proszę o dowód minusowania z 2 kont @Administrator - proszę o sprawdzenie czy minusuję tutaj z 2 kont. Jeśli nie to proszę o wymierną karę dla Karro. Nie miałem na myśli banów za przekonania, tylko za dyskusje z nieodpowiednimi osobami, które zawsze kończą się wojenką (więcej niż 2-3 komentarze) To jest na bank aerofl - wystarczy porównać aktywności i styl pisania (oraz tematy) obu kont. Aerofl pisał jak zacięta płta o wyłączaniu RT w Avatarze, i od takiej aktywności zaczęło się istnienie katusmango - tuż po banie poprzedniego wcielenia aerofl. Nie jest aktywny cały czas - raz na jakiś czas i jak się pojawia startuje do kilku użytkowników, w tym do mnie z takim samym tekstem. Odkopuje przy tym starsze artykuły. A miał do Ciebie od razu problem jak założył kolejne konto? Tak samo jak na koncie aerofl i katusmango wspomina teksty pt. "zrypane sterowniki" i link do artykułów. Albo to jest przypadek albo to jest ta sama osoba. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vlad_8011 Opublikowano 14 Maja Zgłoś Opublikowano 14 Maja 3 godziny temu, Kasy napisał(a): A miał do Ciebie od razu problem jak założył kolejne konto? Tak samo jak na koncie aerofl i katusmango wspomina teksty pt. "zrypane sterowniki" i link do artykułów. Albo to jest przypadek albo to jest ta sama osoba. Tak, dokładnie. Jak ma fazę wyskakuje do mnie z tymi samymi tekstami co do innych użytkowników - chociaż nie robił tego od dawna albo mam go w ignore. Prawdę mówiąc nie mogę znaleźć już jego konta (dawniej wyskakiwało w Google). Aerofl jeśli mnie pamięć nie myli, miał jeszcze parę kont przed katusmango, ale zawsze wzorzec zachowania ten sam - założenie konta, szarpanie po nogawkach od samego początku do swojej czarnej listy użytkowników, ban, nowe konto, lecz charakter ten sam. I nawet o bana dla mnie błagał. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mastertomi Opublikowano Piątek o 06:55 Zgłoś Opublikowano Piątek o 06:55 (edytowane) W dniu 13.05.2026 o 17:01, Administrator napisał(a): Kłamiesz w 2 miejscach. 1. Bana dostałeś za wielokrotne nazywanie kogoś ignorantem i za bezpodstawne raporty komentarzy - nie raportujemy ludzi za wyrażanie swoich opinii. W powodzie masz to wyraźnie wpisane: wyzwiska, nieuzasadnione raportowanie, zaczepki. Więc nie próbuj oskarżać mnie o jakieś bzdury. 2. Wydaje mi się, że słowo prostak odnosi się do zachowania, a nie przekonań. Twoje wielokrotne wyzwiska wskazują na brak dobrego wychowania. 3. To jest twoje 18 ostrzeżenie. Z czym chcesz dyskutować? Że powinieneś mieć stałego bana 8 ostrzeżeń temu? Nie opowiadaj bzdur. Dobrze wiesz, że za przekonania nie ma banów. Użytkownik straci konto jak tylko pokażesz dowody na to, że to jest aerofl. To teraz mi powiedz dlaczego dostałem bana za określenie ignorant, a ten drugi nie dostał za nazwanie mnie prostakiem? gdzie tu jest kłamstwo? nazywanie kogoś ignorantem bo nie przyjmuje prawdy to jest obraza? a nazywanie prostakiem nie jest? przecież to jest żenada z twojej strony, skoro człowiek przedstawionych faktów nie przyjmuje do wiadomości tylko je ignoruje i dalej narzuca swoje gusta innym to kim jest jak nie ignorantem? jestem prostakiem bo mowie o prawdzie merytorycznie i nazywam go ignorantem właściwie do jego ignorancji na temat faktów? W dniu 13.05.2026 o 17:08, Administrator napisał(a): Wszystko z tobą OK? Odpocznij sobie i przemyśl swoje zachowanie. Zbadam temat. Twój rozmówca został ukarany. MaruderXP nie został ukarany, dlaczego kłamiesz? 18 kara za nazywanie ignorantem, kilka dostałem za przekręcanie nicku 🙂 to kolejna żenada, za głoszenie dezinformacji się bana nie dostaje za rozpowszechnianie nieprawdy też ale za przekręcanie nicku tak.. Edytowane Piątek o 08:32 przez mastertomi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vlad_8011 Opublikowano Piątek o 10:01 Zgłoś Opublikowano Piątek o 10:01 (edytowane) 3 godziny temu, mastertomi napisał(a): To teraz mi powiedz dlaczego dostałem bana za określenie ignorant, a ten drugi nie dostał za nazwanie mnie prostakiem? gdzie tu jest kłamstwo? nazywanie kogoś ignorantem bo nie przyjmuje prawdy to jest obraza? a nazywanie prostakiem nie jest? przecież to jest żenada z twojej strony, skoro człowiek przedstawionych faktów nie przyjmuje do wiadomości tylko je ignoruje i dalej narzuca swoje gusta innym to kim jest jak nie ignorantem? jestem prostakiem bo mowie o prawdzie merytorycznie i nazywam go ignorantem właściwie do jego ignorancji na temat faktów? MaruderXP nie został ukarany, dlaczego kłamiesz? 18 kara za nazywanie ignorantem, kilka dostałem za przekręcanie nicku 🙂 to kolejna żenada, za głoszenie dezinformacji się bana nie dostaje za rozpowszechnianie nieprawdy też ale za przekręcanie nicku tak.. Maruder miał bana, widziałem że był "szarą eminencją" przed bodajże 2 albo 3 dni. Edytowane Piątek o 10:01 przez vlad_8011 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mastertomi Opublikowano Piątek o 10:27 Zgłoś Opublikowano Piątek o 10:27 ja dostałem i jestem na szaro i mam napisane że mam blokadę, jego nick cały czas jest na niebiesko i nie miał napisane blokada.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vlad_8011 Opublikowano Piątek o 10:28 Zgłoś Opublikowano Piątek o 10:28 Teraz, mastertomi napisał(a): ja dostałem i jestem na szaro i mam napisane że mam blokadę, jego nick cały czas jest na niebiesko i nie miał napisane blokada.. Teraz już może nie jest ale był. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mastertomi Opublikowano Piątek o 11:14 Zgłoś Opublikowano Piątek o 11:14 45 minut temu, vlad_8011 napisał(a): Teraz już może nie jest ale był. skoro interwencja była w tym samym czasie to ja mam bana a on nie ma 🙂 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vlad_8011 Opublikowano Piątek o 11:37 Zgłoś Opublikowano Piątek o 11:37 23 minuty temu, mastertomi napisał(a): skoro interwencja była w tym samym czasie to ja mam bana a on nie ma 🙂 A ile tej blokady dostałeś? (Reakcja nie odemnie) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mastertomi Opublikowano Piątek o 12:03 Zgłoś Opublikowano Piątek o 12:03 24 minuty temu, vlad_8011 napisał(a): A ile tej blokady dostałeś? (Reakcja nie odemnie) Do jutra czyli pewnie jak zawsze 3 dni, dlatego się zdziwiłem bo jak ja dostałem bana to maruder nie dostał 🙂 sprawdziłem wtedy specjalnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Opublikowano Piątek o 20:14 Zgłoś Opublikowano Piątek o 20:14 W dniu 15.05.2026 o 08:55, mastertomi napisał(a): To teraz mi powiedz dlaczego dostałem bana za określenie ignorant, a ten drugi nie dostał za nazwanie mnie prostakiem? gdzie tu jest kłamstwo? nazywanie kogoś ignorantem bo nie przyjmuje prawdy to jest obraza? a nazywanie prostakiem nie jest? przecież to jest żenada z twojej strony, skoro człowiek przedstawionych faktów nie przyjmuje do wiadomości tylko je ignoruje i dalej narzuca swoje gusta innym to kim jest jak nie ignorantem? jestem prostakiem bo mowie o prawdzie merytorycznie i nazywam go ignorantem właściwie do jego ignorancji na temat faktów? MaruderXP nie został ukarany, dlaczego kłamiesz? 18 kara za nazywanie ignorantem, kilka dostałem za przekręcanie nicku 🙂 to kolejna żenada, za głoszenie dezinformacji się bana nie dostaje za rozpowszechnianie nieprawdy też ale za przekręcanie nicku tak.. 1. Bo miał rację. Ale i tak karę dostał. Nazywanie kogoś ignorantem jest (jak mnie pamięć nie myli) karane. Tym bardziej, gdy ktoś w tak bezczelny sposób to powtarza. 2. Został ukarany - dostał 24h. Nie moja wina, że po dostaniu kary poszedłeś sobie na wakacje - przecież mogłeś nadal oceniać komentarze, czytać. 3. Kara to kara. Celowe przekręcanie nicka to jest złośliwość, czyli obrażanie. Nie zajmuję się oceną informacji. Zgłaszałeś zatem komentarz, z którym się nie zgadzasz - czyli bezzasadnie. PurePC nie przewiduje kar za dezinformację, bo nie jest ministerstwem prawdy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karro Opublikowano Niedziela o 12:14 Zgłoś Opublikowano Niedziela o 12:14 W dniu 15.05.2026 o 22:14, Administrator napisał(a): Nie zajmuję się oceną informacji. Zgłaszałeś zatem komentarz, z którym się nie zgadzasz - czyli bezzasadnie. PurePC nie przewiduje kar za dezinformację, bo nie jest ministerstwem prawy parskłem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mastertomi Opublikowano Poniedziałek o 06:51 Zgłoś Opublikowano Poniedziałek o 06:51 (edytowane) W dniu 15.05.2026 o 22:14, Administrator napisał(a): 1. Bo miał rację. Ale i tak karę dostał. Nazywanie kogoś ignorantem jest (jak mnie pamięć nie myli) karane. Tym bardziej, gdy ktoś w tak bezczelny sposób to powtarza. 2. Został ukarany - dostał 24h. Nie moja wina, że po dostaniu kary poszedłeś sobie na wakacje - przecież mogłeś nadal oceniać komentarze, czytać. 3. Kara to kara. Celowe przekręcanie nicka to jest złośliwość, czyli obrażanie. Nie zajmuję się oceną informacji. Zgłaszałeś zatem komentarz, z którym się nie zgadzasz - czyli bezzasadnie. PurePC nie przewiduje kar za dezinformację, bo nie jest ministerstwem prawy. ok czyli może głosić swoje upodobania jak tyrion bezkarnie i nie przyjmuje faktów i prawdy, czyli ignoruje fakty wiec jest ignorantem(powtarzane wiele razy gdy ktoś nie przyjmuje prawdy do wiadomości tylko ją ignoruje, bezczelne to jest nazywanie kogoś prostakiem gdy samemu się ignoruje fakty 🙂 ), a jak ktoś pisze jakie są fakty merytorycznie to może zostać nazwany prostakiem XD nie no, gratuluję logicznego myślenia Edytowane Poniedziałek o 11:30 przez mastertomi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Opublikowano Poniedziałek o 12:21 Zgłoś Opublikowano Poniedziałek o 12:21 5 godzin temu, mastertomi napisał(a): ok czyli może głosić swoje upodobania jak tyrion bezkarnie i nie przyjmuje faktów i prawdy, czyli ignoruje fakty wiec jest ignorantem(powtarzane wiele razy gdy ktoś nie przyjmuje prawdy do wiadomości tylko ją ignoruje, bezczelne to jest nazywanie kogoś prostakiem gdy samemu się ignoruje fakty 🙂 ), a jak ktoś pisze jakie są fakty merytorycznie to może zostać nazwany prostakiem XD nie no, gratuluję logicznego myślenia 1. Tak, można pisać bzdury - nikt nie jest wszechwiedzący (nawet ty wbrew temu, co ci się wydaje). I nie ma za to kar. 2. Wyzwisko padło w odwecie (często się zdarza, że ktoś zamiast raportować to odpowiada tym samym). NIe kompromituj się już z teoriami, że ktoś cię wyzywa za rzekome "fakty". 3. Mamy komplet - TOP 3 banowanych domaga się sprawiedliwości. Brak słów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mastertomi Opublikowano Poniedziałek o 14:16 Zgłoś Opublikowano Poniedziałek o 14:16 1 godzinę temu, Administrator napisał(a): 1. Tak, można pisać bzdury - nikt nie jest wszechwiedzący (nawet ty wbrew temu, co ci się wydaje). I nie ma za to kar. 2. Wyzwisko padło w odwecie (często się zdarza, że ktoś zamiast raportować to odpowiada tym samym). NIe kompromituj się już z teoriami, że ktoś cię wyzywa za rzekome "fakty". 3. Mamy komplet - TOP 3 banowanych domaga się sprawiedliwości. Brak słów. 1. Ja nie napisałem nigdzie że jestem wszechwiedzący, ty sobie dopowiadasz to po prostu, wyraźnie napisałem że jest różnica miedzy 60-120hz i że to widać gołym okiem (on sie z tym nie zgadzał i powiedział że nie ma różnicy 🙂 ). to co sobie do tego dorabiasz to twoje urojenia już. 2. Nie mowie o teoriach tylko o faktach, skoro już przyznałeś że nie weryfikujesz tekstów tylko banujesz za wyzwiska i wszystko co negatywne oprócz fałszywych informacji to nie pogrążaj się że znasz fakty. 3. oczywiście, dobrze że innych tak nie pilnujecie 🙂 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...