Bums96 Opublikowano wczoraj o 12:02 Zgłoś Opublikowano wczoraj o 12:02 Cześć, potrzebuje pomocy przy zakupie nowego dysku SSD 2TB m2 nvme. Aktualnie na m2 mam dwa dyski: Kingston KC3000 2TB i Samsung 970 Evo 1TB. Samsung niestety mi już nie wystarcza i chciałbym go wymienić na nowy dysk 2tb a Samsunga wrzucę w kieszeń i będę miał dodatkowy dysk przenośny. Zastanawiam się nad zakupem drugiego takiego samego kingstona lub WD SN850X. Czy są jakieś lepsze propozycję do max 700 zł (oczywiście jeżeli nie warto dopłacać to lepiej mniej). Czy jest jakaś ciekawa propozycja od Samsunga? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dikson Opublikowano wczoraj o 13:08 Zgłoś Opublikowano wczoraj o 13:08 Za 533 zł masz https://www.krsystem.pl/dysk_ssd_exceria_pro_2tb_nvme_2280-item-74405.html Phison E18+ Kioxia 112l + DRAM, obecnie dysków beż DRAM jak NM790 czy VP4300L kosztują niewiele mniej więc bym się nie zastanawiał. Chyba ze poczekasz na promocję KC3000 ale tam też raczej dostaniesz już tylko wersję na Kioxii zamiast Micronach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bums96 Opublikowano 18 godzin temu Zgłoś Opublikowano 18 godzin temu Słyszałem o jakichś problemach z Phisonem i Windowsem 11, przynajmniej trochę osób pisało o tym na FB ale szczegółów nie znam. Warto się bać? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merqus4 Opublikowano 6 godzin temu Zgłoś Opublikowano 6 godzin temu Aktualnie zmieniłem dysk na nq790 od lexara i śmiga elegancko, za 2tb trzeba dać ok500zł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dikson Opublikowano 5 godzin temu Zgłoś Opublikowano 5 godzin temu NQ790 jest na kościach QLC... 12 godzin temu, Bums96 napisał(a): Słyszałem o jakichś problemach z Phisonem i Windowsem 11, przynajmniej trochę osób pisało o tym na FB ale szczegółów nie znam. Warto się bać? Mam kilka dysków na E18, dwa KC3000 i Gigabyte Aorus 7300 - żadnych problemów, najwięcej mają ci co ich na oczy nie widzieli... 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...