Dekrek Opublikowano 18 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2003 Mam problemik - niby wszystko ok z tą kartą mogę bez problemu oglądać tv ale radio - nie działa ! Było wszystko ok a dziś sobie odpalam radyjko i nic. Co ciekawe w sterowniku BtCap, WDM Audio Capture odpowiedzialnym właśnie za radio znalazłem zapis: Brak zainstalowanych sterowników tego urządzenia. Choć są oczywiście zainstalowane ! Komunikat jest w okienku Właściwości - stan urządzenia.Na zakładce zasoby można wyczytać:nie używa żadnych zasobów.Gdy oglądam tv wszystko jest ok z obrazem i dzwiękiem ale jak odpalam radio to nic - cisza.Ponowna reinstalacja całej karty nie przyniosła żadnych zmian. Co jest nie tak :?: :?: :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoKFoR Opublikowano 18 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2003 moze spruboj wlanczyc radio na innym programie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dekrek Opublikowano 18 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2003 Prubowałem już na ponad pięciu i nic -cisza ... :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...