Skocz do zawartości
SpiderMAN

Marquiz & SpiderMAN MOD PARTY 2003 Part 1 - mod4.us

Rekomendowane odpowiedzi

Rozpoczeliśmy z Marquizem modyfikacje jego budy.

W związku z tym powstanie artykuł jak przebiegała ta modyfikacja krok po kroku.

A oto namiastka tego co się działo na pierwszym zjeździe 16.08.2003:

Dołączona grafika

Tak wygląda buda Marquiza z przodu

Dołączona grafika

A tak wygląda w środku (o tym ZALMANIE na grafice robi recenzje ;))

Dołączona grafika

Przystępujemy do pracy - kreślimy kształt okna

Dołączona grafika

Wycinamy okno - cieżko szło, bo blacha ponad 1mm

Dołączona grafika

Wyrównujemy brzegi pilnikiem precyzyjnym ;)

Dołączona grafika

Wycinamy plexę na okno

Dołączona grafika

Malujemy blachy

Dołączona grafika

A potem to już było tylko picie i zataczającym krokiem rozeszliśmy się do domów po Marquiz & SpiderMAN Modding Party 2003 Part 1

Niebawem artykuł odnośnie part 1 i zaczynamy part 2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hehe... ale brzusio od tego moddingu rosnie :P A tak serio to sie nie nameczyliscie ... czekamy na wiecej.

Spoko spoko. Bedziem malowac pistoletem, bo sie cos <span style="color:red;">[ciach!]</span>owa farba polozyla :D Panel przedni zostanie gruntownie przerobiony :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zrembaliscie boczny panel

mogliscie przynajmniej prosto wyciac dziure :) wiem ze "tak mialo byc" ale to kiepsko wyglada 

i kupcie szybe u szklarza on tez chce zarobic :) wam to wyjdzie na dobre i jemu :)

Poczekaj z ocena jak skonczymy. Marquiz nie chcial aby bylo widac koszyk z dyskami i dlatego ksztalt okna jest taki. :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

:arrow: narazie, za duzo nie mozna powiedziec o Waszych poczynaniach. osobiscie - kolor paneli bocznyh mi sie nie podoba. ja tym czasem, czekam na wiecej...

Rozumiem, pamietaj jednak, ze kolor to rzecz gustu. I tak tez wlasnie Marquizowi taki odpowiadal. To taka sama Montana jak moja Medium Blue. Jednak kijowo sie polozyla i bedziemy malowac bude pistoletem :D ;) kolor taki sam :D

zobaczycie wtedy co bedzie :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Rozumiem, pamietaj jednak, ze kolor to rzecz gustu. I tak tez wlasnie Marquizowi taki odpowiadal. To taka sama Montana jak moja Medium Blue. Jednak kijowo sie polozyla i bedziemy malowac bude pistoletem :D ;) kolor taki sam :D

:arrow: pamietam o tym, dlatego wiec piszac to uzylem slowa 'osobiscie' ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

:arrow: pamietam o tym, dlatego wiec piszac to uzylem slowa 'osobiscie' ;)
;)

:D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

spox mnie sie okienko podoba - mialem taka bude (ten sam model) - takie troche inne - ale poza koszykiem na hdd mozna jeszcze cos wyciac :)

do tego kolorek fajny ale troszke za jasny :) (kwestia gustu) kiedy part 2??

Jak Marquiz sie odtruje :D. Zatrul sie w niedziele gruszka :D :D Geez ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

boshe co tym ludziom dzis moze zaszkodzic :) juznie robia takich modeli jak dawniej - zjadl kilo gwozdzi rozejrzal sie za czyms ostrzejszym :D

brzeszczocik kupowaliscie w OBi?? bo jakies takie metki podobne do tych co daja kolo mnie :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mogliscie przynajmniej prosto wyciac dziure :) wiem ze "tak mialo byc" ale to kiepsko wyglada 

i kupcie szybe u szklarza on tez chce zarobic :) wam to wyjdzie na dobre i jemu :)

snap moze bys tak przedwczesnie nie komentowal tego i od razu gadasz ze wszystko kaszana :/ bo zebym nie zaczal twojego dragona jechac ,bo widzialem co zrobiles z niego :/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

snap moze bys tak przedwczesnie nie komentowal tego i od razu gadasz ze wszystko kaszana :/ bo zebym nie zaczal twojego dragona jechac ,bo widzialem co zrobiles z niego :/

:twisted: :twisted: :twisted:

a co ?? masz lepsza bude ??pokaz bo nie widzialem

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi