SpiderMAN Opublikowano 18 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2003 Rozpoczeliśmy z Marquizem modyfikacje jego budy. W związku z tym powstanie artykuł jak przebiegała ta modyfikacja krok po kroku. A oto namiastka tego co się działo na pierwszym zjeździe 16.08.2003: Tak wygląda buda Marquiza z przodu A tak wygląda w środku (o tym ZALMANIE na grafice robi recenzje ;)) Przystępujemy do pracy - kreślimy kształt okna Wycinamy okno - cieżko szło, bo blacha ponad 1mm Wyrównujemy brzegi pilnikiem precyzyjnym ;) Wycinamy plexę na okno Malujemy blachy A potem to już było tylko picie i zataczającym krokiem rozeszliśmy się do domów po Marquiz & SpiderMAN Modding Party 2003 Part 1 Niebawem artykuł odnośnie part 1 i zaczynamy part 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 18 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2003 bierzcie sie za ta bude bo wyglada kiepsko :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 18 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2003 Hehe... ale brzusio od tego moddingu rosnie :P A tak serio to sie nie nameczyliscie ... czekamy na wiecej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 18 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2003 Hehe... ale brzusio od tego moddingu rosnie :P A tak serio to sie nie nameczyliscie ... czekamy na wiecej.Spoko spoko. Bedziem malowac pistoletem, bo sie cos <span style="color:red;">[ciach!]</span>owa farba polozyla :D Panel przedni zostanie gruntownie przerobiony :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AsTeX Opublikowano 18 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2003 Hehe... ale brzusio od tego moddingu rosnie :P A tak serio to sie nie nameczyliscie ... czekamy na wiecej.Ano ... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 18 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2003 zrembaliscie boczny panel mogliscie przynajmniej prosto wyciac dziure :) wiem ze "tak mialo byc" ale to kiepsko wyglada i kupcie szybe u szklarza on tez chce zarobic :) wam to wyjdzie na dobre i jemu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 19 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2003 zrembaliscie boczny panel mogliscie przynajmniej prosto wyciac dziure :) wiem ze "tak mialo byc" ale to kiepsko wyglada i kupcie szybe u szklarza on tez chce zarobic :) wam to wyjdzie na dobre i jemu :) Poczekaj z ocena jak skonczymy. Marquiz nie chcial aby bylo widac koszyk z dyskami i dlatego ksztalt okna jest taki. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
un_ix Opublikowano 19 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2003 :arrow: narazie, za duzo nie mozna powiedziec o Waszych poczynaniach. osobiscie - kolor paneli bocznyh mi sie nie podoba. ja tym czasem, czekam na wiecej... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 19 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2003 :arrow: narazie, za duzo nie mozna powiedziec o Waszych poczynaniach. osobiscie - kolor paneli bocznyh mi sie nie podoba. ja tym czasem, czekam na wiecej...Rozumiem, pamietaj jednak, ze kolor to rzecz gustu. I tak tez wlasnie Marquizowi taki odpowiadal. To taka sama Montana jak moja Medium Blue. Jednak kijowo sie polozyla i bedziemy malowac bude pistoletem :D ;) kolor taki sam :D zobaczycie wtedy co bedzie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
un_ix Opublikowano 19 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2003 Rozumiem, pamietaj jednak, ze kolor to rzecz gustu. I tak tez wlasnie Marquizowi taki odpowiadal. To taka sama Montana jak moja Medium Blue. Jednak kijowo sie polozyla i bedziemy malowac bude pistoletem :D ;) kolor taki sam :D zobaczycie wtedy co bedzie :D :arrow: pamietam o tym, dlatego wiec piszac to uzylem slowa 'osobiscie' ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 19 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2003 Rozumiem, pamietaj jednak, ze kolor to rzecz gustu. I tak tez wlasnie Marquizowi taki odpowiadal. To taka sama Montana jak moja Medium Blue. Jednak kijowo sie polozyla i bedziemy malowac bude pistoletem :D ;) kolor taki sam :D zobaczycie wtedy co bedzie :D :arrow: pamietam o tym, dlatego wiec piszac to uzylem slowa 'osobiscie' ;);) :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 20 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2003 spox mnie sie okienko podoba - mialem taka bude (ten sam model) - takie troche inne - ale poza koszykiem na hdd mozna jeszcze cos wyciac :) do tego kolorek fajny ale troszke za jasny :) (kwestia gustu) kiedy part 2?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 20 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2003 spox mnie sie okienko podoba - mialem taka bude (ten sam model) - takie troche inne - ale poza koszykiem na hdd mozna jeszcze cos wyciac :) do tego kolorek fajny ale troszke za jasny :) (kwestia gustu) kiedy part 2?? Jak Marquiz sie odtruje :D. Zatrul sie w niedziele gruszka :D :D Geez ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 20 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2003 boshe co tym ludziom dzis moze zaszkodzic :) juznie robia takich modeli jak dawniej - zjadl kilo gwozdzi rozejrzal sie za czyms ostrzejszym :D brzeszczocik kupowaliscie w OBi?? bo jakies takie metki podobne do tych co daja kolo mnie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 23 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2003 zrembaliscie boczny panel mogliscie przynajmniej prosto wyciac dziure :) wiem ze "tak mialo byc" ale to kiepsko wyglada i kupcie szybe u szklarza on tez chce zarobic :) wam to wyjdzie na dobre i jemu :) snap moze bys tak przedwczesnie nie komentowal tego i od razu gadasz ze wszystko kaszana :/ bo zebym nie zaczal twojego dragona jechac ,bo widzialem co zrobiles z niego :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 24 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2003 zrembaliscie boczny panel mogliscie przynajmniej prosto wyciac dziure :) wiem ze "tak mialo byc" ale to kiepsko wyglada i kupcie szybe u szklarza on tez chce zarobic :) wam to wyjdzie na dobre i jemu :) snap moze bys tak przedwczesnie nie komentowal tego i od razu gadasz ze wszystko kaszana :/ bo zebym nie zaczal twojego dragona jechac ,bo widzialem co zrobiles z niego :/ :twisted: :twisted: :twisted: a co ?? masz lepsza bude ??pokaz bo nie widzialem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 24 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2003 dzizus dajcie spokoj - sa gosta i gusciki - kazdy ma taka bude jak mu sie podoba a licytowanie sie kto ma lepsza to chyba wrecz nie wypada? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 25 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2003 Ja mam najladniejsza :D Dobra a tak na serio z ocena obudowy nalezy sie wstrzymac az skoncza. Narazie duzo nie widac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saygon Opublikowano 25 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2003 przynajmij dobrze ze zachowali kolejnośc - robota picie(gruszki), bo inaczej mogloby być slabo. czekam na wiecej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...