diablo23 Opublikowano 18 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2003 Witam Sprzedałem gościowi na allegro kartę graficzną Radeon 9600 Pro. Miałem ją w komputerze 2 dni i nie miałem żadnych problemów. Ale gościu pierwszego lub drugiego dnia po odebraniu przesyłki twierdzi że karta spaliła mu 2 płyty główne. Po krótkiej rozmowie telefonicznej nie wiem czy przypadkiem czegoś przy niej nie kombinował, bo jak wspomniałem, że ma 24 miesiące gwarancji i może ją oddac do naprawy to zaczął coś marudzić że gwarancja nie obejmuje uszkodzeń biosa ani pamięci. Co o tym myślicie? Pozdrówka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diablo23 Opublikowano 19 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2003 Czy nikt nie ma żadnych przemysleń? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mostom Opublikowano 19 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2003 bo jak wspomniałem, że ma 24 miesiące gwarancji i może ją oddac do naprawy to zaczął coś marudzić że gwarancja nie obejmuje uszkodzeń biosa ani pamięci. To znaczy, że na pewno z nią coś kombinował. Ty mu gwarancje dałeś - może ją oddać do naprawy - jeżeli coś się przy niej bawił to już nie twój problem. Pewnie wgrywał do niej jakiś nowy bios i coś mu nie wyszło. A co do spalenia płyty głównej to raczej mało prawdopodobne, żeby karta mu spaliła płytę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
un_ix Opublikowano 19 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2003 :arrow: koles z allegro po prostu cos kombinowal. teraz chce sie ratowac jak tylko moze, wiec dzwoniac do Ciebie, chcial zobaczyc co Ty na to wszystko powiesz. olej goscia - sprzedales mu sprawna karte, wiec nie masz tu zadnej winy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diablo23 Opublikowano 19 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2003 Dzięki za wsparcie moralne. Pozdrówka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...