Max17b Opublikowano 21 Października Zgłoś Opublikowano 21 Października Witam. W sobotę tj. 18.10.2025 roku zainstalowałem najnowszą wersję systemu Windows 11 25H2 (wcześniej miałem 24H2) bez najmniejszego problemu. Dzisiaj chciałem zainstalować najnowszą aktualizację do tej wersji (zawiera ważne poprawki), ale nie mogę jej zainstalować przez Windows Update. Próbowałem wyczyścić dysk oczyszczaniem dysku, skorzystałem z narzędzia DISM oraz uruchomiłem narzędzie sprawdzania plików systemowych. System wykrył brakujące/uszkodzone pliki systemu. Naprawiłem je, natomiast aktualizacja wciąż nie może zostać zainstalowana. W Windows Update pobiera się w 100%, następnie instaluje w 100% i potem wyświetla się informacja o niepowodzeniu aktualizacji. Jeżeli ktoś ma jakieś porady, proszę o sugestię. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 21 Października Zgłoś Opublikowano 21 Października 1) Ile masz RAM? 2) Masz procesor wspierający wymaganą przez Win 11 wersję TPM, czy może masz jakąś instalację na niewspieranym CPU? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krystian03 Opublikowano 22 Października Zgłoś Opublikowano 22 Października Ta aktualizacja i tak ma dużo błędów. W moim przypadku raz na jakiś czas po włączeniu komputera z trybu uśpienia przechodzi w tryb hibernacji pomimo że opcja nie jest skonfigurowana i czasami ekran logowania w ogóle się nie wyświetla a przy każdym uruchomieniu jest dźwięk odłączania. Kiedyś miałem podobną sytuację i pomogło mi zresetowanie całego Windows Update albo sposobem wstrzymywania aktualizacji i wznowienie żeby na nowo się pobierało, albo przy użyciu narzędzi rozwiązywanie problemów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 22 Października Zgłoś Opublikowano 22 Października @Krystian03 Na paru komputerach już ją instalowałem i jak na razie działa bez zarzutu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Max17b Opublikowano 22 Października Zgłoś Opublikowano 22 Października Udało mi się rozwiązać problem wykonując settings->system->recorvery->fix problems using windows update-> reinstall now. Za pomocą odzyskania system zainstalował Windows 11, version 25H2 (wersja naprawy). Po tym bez problemu mogłem zainstalować aktualizację. Prawdopodobnie to wina Windows, bo w sieci znalazłem masę osób, które mają z tym problem. Co więcej, wszystkie aktualizacje są zainstalowane pomyślnie, bez problemu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Max17b Opublikowano 23 Października Zgłoś Opublikowano 23 Października Temat do zamknięcia. Dzięki za zainteresowanie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...