Skocz do zawartości
TyPennington

Nie chcą pobierać się żadne filmy z YouTuba.

Rekomendowane odpowiedzi

Jeszcze przedwczoraj normalnie pobierały się filmy z YouTuba znanymi programami 4K Video Downloader Pro i ByClick Downloader i Any Video Downloader Pro i iTubeGo YouTube Downloader i YTD Video Downloader Ultimate i wiele innych i te proragmy są w pełnych wersjach i w najnowszych wersjach i nagle z dnia na dzień nagle wszystkie programy przestały pobierać wszystkie filmy z YouTube ale z innych stron na przykład Rumble albo Bitchute normalnie filmy pobierają tylko z YouTuba nie chcą nagle wszystkie programy pobierać. W przeglądarkach internetowych normalnie się YouTube odtwarza i da się filmy z YouTube pobierać tylko poprzez strony internetowe na przykład https://notube.net/pl/youtube-app-256 Sprawdzałem plik C:\Windows\System32\drivers\etc\hosts czy tam nie ma jakichś blokad i ten plik jest czysty i wirusów też nie mam. Używam 64 bitowego Windowsa 10 Pro 22H2.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

YT a właściwie Google doskonale wie o tych metodach i próbuje na siłę wszystkie blokować w celu wykupienia Premium. Adblocki coraz bardziej nie dają rady blokować, aplikacje do pobierania nie działają i strony które odtwarzają filmiki yt innymi metodami często są blokowane.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wiem że trochę stary temat, ale czy próbowaliście yt-dlp? To jest narzędzie używane przez CMD ale nie jest tak trudno go używać, wystarczy wkleić link do CMD w takowy sposób:

yt-dlp.exe "https://www.youtube.com/watch?v=dQw4w9WgXcQ"

Ostatnio jak próbowałem to działał bez problemów, i też wspiera wiele innych stron.

Jest też cobalt.tools, który wcześniej wspierał YouTube, ale przez ciągłe problemy musieli wyłączyć wsparcie dla YouTube.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi