TyPennington Opublikowano 22 Października Zgłoś Opublikowano 22 Października Jeszcze przedwczoraj normalnie pobierały się filmy z YouTuba znanymi programami 4K Video Downloader Pro i ByClick Downloader i Any Video Downloader Pro i iTubeGo YouTube Downloader i YTD Video Downloader Ultimate i wiele innych i te proragmy są w pełnych wersjach i w najnowszych wersjach i nagle z dnia na dzień nagle wszystkie programy przestały pobierać wszystkie filmy z YouTube ale z innych stron na przykład Rumble albo Bitchute normalnie filmy pobierają tylko z YouTuba nie chcą nagle wszystkie programy pobierać. W przeglądarkach internetowych normalnie się YouTube odtwarza i da się filmy z YouTube pobierać tylko poprzez strony internetowe na przykład https://notube.net/pl/youtube-app-256 Sprawdzałem plik C:\Windows\System32\drivers\etc\hosts czy tam nie ma jakichś blokad i ten plik jest czysty i wirusów też nie mam. Używam 64 bitowego Windowsa 10 Pro 22H2. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
silwerek Opublikowano 22 Października Zgłoś Opublikowano 22 Października (edytowane) najpewniej YT coś zmieniło, skontaktuj się z pomocą techniczną tych aplikacji (skoro są w pełnych płatnych wersjach) lub po prostu poczekaj na nowszą wersję Edytowane 22 Października przez silwerek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toms83 Opublikowano 23 Października Zgłoś Opublikowano 23 Października Ja używam płatnego 4K Video Downloader i mam taki sam problem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krystian03 Opublikowano 23 Października Zgłoś Opublikowano 23 Października YT a właściwie Google doskonale wie o tych metodach i próbuje na siłę wszystkie blokować w celu wykupienia Premium. Adblocki coraz bardziej nie dają rady blokować, aplikacje do pobierania nie działają i strony które odtwarzają filmiki yt innymi metodami często są blokowane. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlackWhite46 Opublikowano wczoraj o 08:12 Zgłoś Opublikowano wczoraj o 08:12 Wiem że trochę stary temat, ale czy próbowaliście yt-dlp? To jest narzędzie używane przez CMD ale nie jest tak trudno go używać, wystarczy wkleić link do CMD w takowy sposób: yt-dlp.exe "https://www.youtube.com/watch?v=dQw4w9WgXcQ" Ostatnio jak próbowałem to działał bez problemów, i też wspiera wiele innych stron. Jest też cobalt.tools, który wcześniej wspierał YouTube, ale przez ciągłe problemy musieli wyłączyć wsparcie dla YouTube. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...