zavader Opublikowano 18 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2003 Luuuuudzie mam wielki problem!!! Mam to co w podpisie i moja winda (Win XP z SP1 - oryginal:) laduje sie tyle ze szok!!! Ponad 30 przejazdow paska doprowadza mnie do szalu!!! Wywalilem niepotrzebne rzeczy z autostartu, probowalem przez mscofig i doopa!!! Co zmienic i czy to moze byc wina sprzetu. na poczatku (zaraz po instalce) winda ladowala sie po gora 5 przejazdach paska!!! HELP Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
auperon Opublikowano 18 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2003 Nie to forum => oprogramowanie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michnik Opublikowano 18 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2003 U mnie sporo dawało ustawienie "optymalizuj funkcję PREFETCHER w Windows XP" w programie Tweak XP. Z 10ciu przejazdów paska zmniejszyło się do 1-1.5! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...