CatalystKick Opublikowano Niedziela o 12:34 Zgłoś Opublikowano Niedziela o 12:34 Witam, mam podpiętą pocztę Onet do Gmail. Od jakiegoś czasu gmail nie ściąga wiadomosci z Onet i mam błąd autoryzacji. W ustawieniach wpisuje dobre haslo i nadal mam ten sam błąd. Robiłem z włączoną i wyloczona podwójną weryfikacją na Onet i nic. Prośba o pomoc. Dodam że robię pocztę POP smtp.poczta.onet.pl z SSL z portem port 465. Prośba o pomoc. Dziękuję Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildpig Opublikowano Niedziela o 19:26 Zgłoś Opublikowano Niedziela o 19:26 Hej, wlasnie zauwazylem ze mam to samo, cos musieli namieszac bo na ich stronach ustawienia sie pokrywaja. Masz juz jakies rozwiazanie czy nadal gmail nie zaciaga wiadomosci? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CatalystKick Opublikowano Niedziela o 21:11 Zgłoś Opublikowano Niedziela o 21:11 nie mam rozwiązania Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlackWhite46 Opublikowano 16 godzin temu Zgłoś Opublikowano 16 godzin temu Pewnie chcą żebyś używał ich klienta a nie innych. 😕 Próbowałeś może innych klientów e-mail oprócz Gmail? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildpig Opublikowano 15 godzin temu Zgłoś Opublikowano 15 godzin temu Mam Onet sparowany z Gmailem z 10 lat albo dluzej, dzialal bezproblemowo zawsze - predzej przestane uzywac ich skrzynki niz bede sie szarpal z innymi rozwiazaniami. 😉 Podbilem rano do ich supportu, autoresponder jest czyli doszlo, zostaje czekac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zeniu Opublikowano 14 godzin temu Zgłoś Opublikowano 14 godzin temu sprawdźcie po prostu czy nie zmienili adresów serwerów pocztowych/portów/szyfrowania/metody uwierzytelniania i ewentualnie poprawcie te parametry w gmail Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tartar Opublikowano 12 godzin temu Zgłoś Opublikowano 12 godzin temu Google od 01.01.2026 wyłącza całkowicie obsługę POP3 w Gmailu, tak więc podpięcie innych kont też zostanie zlikwidowane (bo są na POP3). Możliwe więc, że już powoli wyłączają usługę POP3 i dlatego Ci nie działa (u znajomego jest podobnie - raz działa, raz nie) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...