lukasrz Opublikowano 18 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2003 No właśnie jak w temacie,dzisiaj złożyłem zamówienie w tym sklepie i interesuje mnie kiedy moge dostac od nich paczke.Na stronie pisze że w ciągu 2-7dni, ale jak wiadomo różnie to bywa. Może ktoś robił u nich zakupy i sie orientuje??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAV Opublikowano 18 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2003 ja rok temu kupowalem u nich nagryware LG i szło 7 dni :? Nie wiem jak sprawa ma sie teraz(ale pewnie tak samo):) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 18 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2003 ja rok temu kupowalem u nich nagryware LG i szło 7 dni :? Nie wiem jak sprawa ma sie teraz(ale pewnie tak samo):) Dzięki!!!, napisałem do nich maila i powiedzieli ze koło środy grafa powinna dojść. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicky Opublikowano 18 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2003 lukasrz ale po co zmieniałeś wypasioną karte masz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 18 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2003 lukasrz ale po co zmieniałeś wypasioną karte masz. 8O 8O 8O 8O :D Spoko na tej grafie uzycie cpu nawet jak nic nie robie to trzyma sie na 3-5% System chodzi fatalnie, strony www pływają, ona ledwo co radzi sobie z wyświetlaniem byle jakiego obrazu,pomimo wyłączonych bajerów graficznych w XP ,ona i tak sobie z XP-kiem juz nie radzi.TRAGEDIA!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...