Piotrek9772 Opublikowano 3 godziny temu Zgłoś Opublikowano 3 godziny temu Cześć, Będę stawiał system na nowej platformie (wymiana płyty, procesora, RAMu, itd.), do tego m. in nowy Samsung 990 EVO Plus 2 TB na M.2. Ze starej platformy zostają mi klasycznie, tak jak kiedyś się to robiło - dysk SSD GOODRAM CX400 256GB na SATA i HDD WD Blue 1TB. Chcę dla pewności zapytać, czy system powinienem zainstalować na nowym, sporo szybszym dysku M.2., czy jednak nie będzie takiej różnicy szybkości dla działania systemu i większą zaletą będzie podział i zainstalowanie systemu na SSD SATA? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 2 godziny temu Zgłoś Opublikowano 2 godziny temu Oczywiscie ze sens ma wylacznie instalowanie na nowym M.2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaffyDuck Opublikowano 1 godzinę temu Zgłoś Opublikowano 1 godzinę temu (edytowane) Samsung evo zostawiasz jako dysk na gry itp. a na system kup sobie cos na pcie 4.0 lub jak chsesz 5.0 o pojemnosci 500Gb-1TB. A pozostale dwa ja bym sprzedał bo to zbyt male pojemnosci, nawet na magazyn sie nie nadają. Edytowane 1 godzinę temu przez DaffyDuck Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...