Survivor Opublikowano 18 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2003 -------------------------------------------------------------------------------- Witam i pozdrawiam wszystkich ! W Media-Markt jest do nabycia nagrywarka Samsunga SW-252B w cenie 180 zł.Proszę o odpowiedź czy warto kupić czy może jednak nie ?Słyszałem tyle skrajnych informacji o nagrywarkach tej firmy że nie wiem co robić. Dane techniczne : prędkośc zapisu cd-r x52 ,cd-rw x24 ,odczyt x52 ,overburning ,bufor 8 mb,odczyt i zapis płyt 90 min, cd text Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 18 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2003 po pierwsze : nie kupuj w media markt. mająceny wyższe niż w normalnych sklepach, mają lewy sprzęt i sąproblemy z gwarancją (czasem). poza tym miałem przez miesiąc cd rom samsunga i był fatalny, głośny i marudny. lepiej weź lite on'a 52x24x52 i będziesz happy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
opolin Opublikowano 18 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2003 tak jak powyzej kup Liteona albo Asusa zamiast Samsunga Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian_Bach Opublikowano 18 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2003 Jak wyżej: LiteOn. Chociaż sam mam Samsunga 8X od 2 lat i ani jednej płyty nie zepsuł. Ale to tylko szczęście - awaryjność Samsunga jest większa niż np. LiteOn-a. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 22 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2003 co do tych cen w MM to nie zawsze tak jest ... teraz kroi sie wyprzedaz a ja zbieram pieniazki ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 22 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2003 Cytat po pierwsze : nie kupuj w media markt. mająceny wyższe niż w normalnych sklepach, mają lewy sprzęt i sąproblemy z gwarancją (czasem). poza tym miałem przez miesiąc cd rom samsunga i był fatalny, głośny i marudny. lepiej weź lite on'a 52x24x52 i będziesz happy. Hmm?? Czym różni się sprzęt lewy od prawego?? I czemu w MM mają lewy?? :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernieball Opublikowano 22 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2003 Cytat Cytat po pierwsze : nie kupuj w media markt. mająceny wyższe niż w normalnych sklepach, mają lewy sprzęt i sąproblemy z gwarancją (czasem). poza tym miałem przez miesiąc cd rom samsunga i był fatalny, głośny i marudny. lepiej weź lite on'a 52x24x52 i będziesz happy. Hmm?? Czym różni się sprzęt lewy od prawego?? I czemu w MM mają lewy?? :lol: moze w MM nagrywarki kreca plyty w lewo a nie w prawo ;) :) :D ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...