Virtus Opublikowano 15 Listopada 2025 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2025 Na portalu PurePC usunąłem starego awatara, wskazałem plik z nowym i pojawił się stary zamiast nowego. Zrobiłem godzinę przerwy między skasowaniem starego, a wczytaniem nowego i nic to nie pomogło. Po skasowaniu starego wylogowałem się, po ponownym zalogowaniu i próbie wczytania nowego pliku to samo. Proszę o pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vlad_8011 Opublikowano 15 Listopada 2025 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2025 (edytowane) Wyczyść pliki tymczasowe przeglądarki. Miałem kiedyś to samo. Inni widzieli już moje nowe zdjęcie profilowe, ale ja nadal widziałem stare. Swoją drogą chyba ppc padło, nie mogę wejść na stronę. Edytowane 15 Listopada 2025 przez vlad_8011 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Virtus Opublikowano 16 Listopada 2025 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2025 Dzięki, pomogło. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...