Ten co bigos głową miesza Opublikowano 15 Listopada 2025 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2025 Witam.. wyczyściłem dzisiaj wentylator w mojej ps5 w wersji fat kupionej w maju-czerwcu 2021 roku .. pierwszy raz odkręciłem i wyczyściłem.. zauważyłem że w wentylatorze jest takie coś, czy to normalne że znajdowało się to w nim? Przesyłam zdjęcie owego znaleziska: Ps.. sorki za syf na biurku ale to po czyszczeniu ps5 :d Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ten co bigos głową miesza Opublikowano 15 Listopada 2025 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2025 Dodam że jest twarde jeśli chodzi o strukturę jak jakiś plastik?? czy coś podobnego? Nie znam się to nie powiem co to może być Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ten co bigos głową miesza Opublikowano 15 Listopada 2025 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2025 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...