Lenyx44 Opublikowano 20 Listopada 2025 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2025 Witam, kupiłem monitor taki jak w temacie, nurtuje mnie jeden aspekt, gdy wyłącze komputer to monitor przechodzi w tryb czuwania i zapala się pomarańczowa dioda, czy wtedy mogę wyłączyć cały sprzęt przyciskiem z listwy? czy wyłączać joystikiem z tyłu monitora (poprzez przytrzymania go przez parę sekund aż dioda zupełnie zgaśnie ? wiem dziwne pytanie ale chce wiedzieć 😄 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.T... Opublikowano 20 Listopada 2025 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2025 Witam słuszne pytanie , ale chyba nikt tak nie robi , tylko od razu jak już to wyłącza zasianie z listwy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lenyx44 Opublikowano 21 Listopada 2025 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2025 dziękuję 🙂 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpromar Opublikowano 25 Marca Zgłoś Opublikowano 25 Marca W teorii pewnie lepiej jak odetniesz mu zasilanie przyciskiem w końcu po coś ten przycisk tam jest. Osobiście bardzo rzadko wyłączam monitor przyciskiem, akurat mam iiyame z serii ProLite i od jakiś 10 lat wyłączam po prostu listwą, chyba że odchodzę na parę minut od komputera to wtedy wciskam przycisk. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P3ch Opublikowano 26 Marca Zgłoś Opublikowano 26 Marca 7 godzin temu, xpromar napisał(a): W teorii pewnie lepiej jak odetniesz mu zasilanie przyciskiem w końcu po coś ten przycisk tam jest. Osobiście bardzo rzadko wyłączam monitor przyciskiem, akurat mam iiyame z serii ProLite i od jakiś 10 lat wyłączam po prostu listwą, chyba że odchodzę na parę minut od komputera to wtedy wciskam przycisk. Podbijasz tak stary temat ?, nie rozumiem. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpromar Opublikowano 26 Marca Zgłoś Opublikowano 26 Marca 20 godzin temu, P3ch napisał(a): Podbijasz tak stary temat ?, nie rozumiem. Ja za to nie rozumiem Twojego pytania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P3ch Opublikowano 27 Marca Zgłoś Opublikowano 27 Marca No jak chcesz zrozumieć moje pytanie jak Ty nie rozumiesz sam swojego postępowania. Trudno Ci będzie zrozumieć kogokolwiek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...