Skocz do zawartości
Lenyx44

iiyama G-Master GCB3484WQSU-B1

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, kupiłem monitor taki jak w temacie, nurtuje mnie jeden aspekt, gdy wyłącze komputer to monitor przechodzi w tryb czuwania i zapala się pomarańczowa dioda, czy wtedy mogę wyłączyć cały sprzęt przyciskiem z listwy? czy wyłączać joystikiem z tyłu monitora (poprzez przytrzymania go przez parę sekund aż dioda zupełnie zgaśnie ? wiem dziwne pytanie ale chce wiedzieć 😄  

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W teorii pewnie lepiej jak odetniesz mu zasilanie przyciskiem w końcu po coś ten przycisk tam jest. Osobiście bardzo rzadko wyłączam monitor przyciskiem, akurat mam iiyame z serii ProLite i od jakiś 10 lat wyłączam po prostu listwą, chyba że odchodzę na parę minut od komputera to wtedy wciskam przycisk.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

7 godzin temu, xpromar napisał(a):

W teorii pewnie lepiej jak odetniesz mu zasilanie przyciskiem w końcu po coś ten przycisk tam jest. Osobiście bardzo rzadko wyłączam monitor przyciskiem, akurat mam iiyame z serii ProLite i od jakiś 10 lat wyłączam po prostu listwą, chyba że odchodzę na parę minut od komputera to wtedy wciskam przycisk.

Podbijasz tak stary temat ?, nie rozumiem.

• Upvote 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi