Macho Opublikowano 2 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2002 Witam Moja stara chce kompa do biura.......i nie wiem co jej zlozyc tzn.albo jakiegos PIII okolo 733 nie wiecej albo celerona na fcppga 900mhz i go podkrecic czy taki 900 jest wydajniejszy od 733 PIII.....? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredziu Opublikowano 2 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2002 Lepszy będzie Celeron 900, bo te celerony na fcpga posiadają takie same instrukcje jak PIII (SSE). Ale przy Celeronie i tak ci wyjdzie taniej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Holman Opublikowano 2 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2002 a ja proponuje zebys matce w pracy nic nie krecil, bo sie bedzie wieszal w najmniej oczekiwanych momentach w excelu i przestaniesz dostawac kieszonkowe od mamy ;), krecenie jest dobre w domu a nie u mamy w pracy IMHO Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KazMax Opublikowano 2 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2002 Zdecydowanie lepiej będzie jak kupisz Celeronka...co prawda jet mniej wydajny ale czego więcej chcieć do biura? poza tym są znacznie tańsze, lepiej się kręcą a mój 667@980 w SiSoft Sandra 2001 pokazuje że jest prawie tak samo wydajny jak PIII 1 GHz (różnica to tylko 100 pkt.! 2600 ma mój a 2700 PIII :D ) oczywiście na magistrali 98 MHz....tak więc cena i wyniki mówią same za siebie....pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrian Opublikowano 2 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2002 Kupuj najtanszego (nowego) celeronka i plyte ze zintegrowana grafa i siecia. Po co jej w biurze wydajnosc? Do Worda? Internetu?? Sapera??? Kup tylko duzo pamieci min. 256MB - wiadomo jak zachowuja sie programy Office'a. No i moja rada: zadne 98, zadne Me. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 2 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2002 Witam Moja stara chce kompa do biura.......i nie wiem co jej zlozyc tzn.albo jakiegos PIII okolo 733 nie wiecej albo celerona na fcppga 900mhz i go podkrecic czy taki 900 jest wydajniejszy od 733 PIII.....? ??? Po co Twojej mamie podkrecony komp ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 2 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2002 ja bym wzial celka, plyte ze zintegrowanym dzwiekiem, grafa i lanem, 256-512 ramu i winde 2000 z sp2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alibudda Opublikowano 2 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2002 zgadzam sie z przedmowca. po co do biora podkrecac kompa? aha, i idz po najtanszej linii oporu (celek do biura jest ok), chyba ze to jakies biuro do testowania grafiki 3d ;] pozdroofka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 2 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2002 Nom mi sie tez wydaje, ze jak do biura to celek przeciez matka nie bedzie grala w kwaka ;]] a poza tym od razu trzebaby jakas grafe dobra kupic ;]] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarKov Opublikowano 2 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2002 kup celka - do biura wystarczy a po kiego grzyba chcesz go kręcić? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 2 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2002 Witam Moja stara chce kompa do biura.......i nie wiem co jej zlozyc tzn.albo jakiegos PIII okolo 733 nie wiecej albo celerona na fcppga 900mhz i go podkrecic czy taki 900 jest wydajniejszy od 733 PIII.....? Tak się akurat składa, że sprzedaję Celerona 1.2GHz, mobo ASUS Tusl2-C i 512 Ramu, więc jak chcesz to daj znać. Orientacyjna cena razem to 900zł. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wyczek Opublikowano 2 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2002 Do biura? Bierz najtańszego proca, bo przecież te 700-1000 MHz w zupełności starczy do pakietów biurwych. Ja miałem PII 350 i Win XP + office XP chodziło idealnie. Nie ma sensu szybszych procków, nie mówiąc już o podkrecaniu. Co ważne, co zaobserwowałem, to duża ilość pamięci ram - 256 powinno już starczyć, oraz szybki dysk, conajmniej ATA 66. Ja gdybym miał kupować taki komputer to nawet jakiś używany duron 600 byleby miał dużo pamięci RAM i szybki dysk. Gdzieś tam podawali że Win XP wymaga PII 300 ... śmiechu warte, starczy o wiele starczy procek. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 2 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2002 Macho twoje logo oszalalo na moim kompie zasuwa tak ze ocipiec mozna :) heh ciekawe jak to sie stalo :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczor Opublikowano 2 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2002 Jak do biura to tanio będzie VIA C3 933 ! i nie żartuję! Przecież Twoja Mama nie będzie chyba w pracy w GTA 3 grała żeby Jej był potrzebny Celek lub 3. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Interloper Opublikowano 2 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2002 Macho twoje logo oszalalo na moim kompie zasuwa tak ze ocipiec mozna :) heh ciekawe jak to sie stalo :) U mnie też :) Ma owad niespożyta energię :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 2 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2002 Witam Moja stara chce kompa do biura.......i nie wiem co jej zlozyc tzn.albo jakiegos PIII okolo 733 nie wiecej albo celerona na fcppga 900mhz i go podkrecic czy taki 900 jest wydajniejszy od 733 PIII.....? Tak się akurat składa, że sprzedaję Celerona 1.2GHz, mobo ASUS Tusl2-C i 512 Ramu, więc jak chcesz to daj znać. Orientacyjna cena razem to 900zł. Haha, ta cena to chyba z pamieciami co ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macho Opublikowano 3 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2002 Macho twoje logo oszalalo na moim kompie zasuwa tak ze ocipiec mozna :) heh ciekawe jak to sie stalo :) to chyba dobrze im szybciej tym wiecej emocji :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 3 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2002 Witam Moja stara chce kompa do biura.......i nie wiem co jej zlozyc tzn.albo jakiegos PIII okolo 733 nie wiecej albo celerona na fcppga 900mhz i go podkrecic czy taki 900 jest wydajniejszy od 733 PIII.....? Tak się akurat składa, że sprzedaję Celerona 1.2GHz, mobo ASUS Tusl2-C i 512 Ramu, więc jak chcesz to daj znać. Orientacyjna cena razem to 900zł. Haha, ta cena to chyba z pamieciami co ? No jasne. Ale zawsze można utargować. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 3 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2002 Witam Moja stara chce kompa do biura.......i nie wiem co jej zlozyc tzn.albo jakiegos PIII okolo 733 nie wiecej albo celerona na fcppga 900mhz i go podkrecic czy taki 900 jest wydajniejszy od 733 PIII.....? Tak się akurat składa, że sprzedaję Celerona 1.2GHz, mobo ASUS Tusl2-C i 512 Ramu, więc jak chcesz to daj znać. Orientacyjna cena razem to 900zł. Haha, ta cena to chyba z pamieciami co ? No jasne. Ale zawsze można utargować. Heh, tego ramu na poczatku niezauwazylem. Oplaca sie, ludzie bierzcie, na co czekacie ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...