valdimar Opublikowano 18 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2003 podczas startu musze spacje wcisnac bo pisze mi "you computer case has been opened" i jak to wylaczyc? ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOBO Opublikowano 18 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2003 Wyłącz w biosie chasis intrusion alert (czy detect) - cholera nie sprawdzę dokładnie bo nie mam już tej płyty - poszukaj w biosie podobnie brzmiących opcji Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sp1mta Opublikowano 18 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2003 W BIOS-ie jest coś takiego jak "Case Open Warning", wybierz "Disabled"(PC Health Status) Pozdr AT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
valdimar Opublikowano 18 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2003 W BIOS-ie jest coś takiego jak "Case Open Warning", wybierz "Disabled"(PC Health Status) Pozdr AT zdeka tym biosie nie ma takiej opcji ;> ale pan co mi wyzej napisał juz mi pomógł ale i tak dziekuje za dobre chęci pozdro :* Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...