nitek Opublikowano 18 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2003 Ten rok jest chyba jakis nietypowy .To moje zdanie .Otoz zawsze w sierpniu z racji tego ze klientela jest splukana po wakacjach ceny podzespolow bardzo szly w dol a teraz czegos takiego ze swieca mozna szukac :? Jak myslicie czy jeszcze nadejdzie w tym roku jakis przelom czy raczej nie a jesli tak to kiedy ! ? Bo teraz to szok .Pamieci drogie karty graficzne nie chca takiec (te z dx9 ) i ogolnie nie ciekawie :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marasek Opublikowano 18 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2003 to raczej nadaje się na oślą Ale ja jakoś nigdy nie zauważyłm aby w sierpniu zawsze drastycznie spadały ceny -raczej zmiany cen związane są ze zmianami kursowymi: złotówka, euro, dolar (raz dla nas lepiej, raz gorzej) -wchodzeniem na rynek nowej lini produktów i czyszczeniu przez producentów i dystrybutrów magazynów -a także niechlubnie w druga stronę gdy mamy jakies trzesienie ziemii na Tajwanie bo wtedy jest ogólnoświatowa tragedia w branży. - no i oczywiście dziwne podwyżki na gwiazdkę, bo nasi rodzimi handlowcy chcą zarobić ale jakoś nie zauważyłem żeby mieli chęć stosować powakacyjną obniżkę cen Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...