Adam68 Opublikowano 28 Listopada 2025 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2025 Cześć, Szukam laptopa dla moich rodziców, komputerów używają głównie do internetu, office czasami Netflix, tata coś więcej robi w Excelu więc można się spodziewać gigantycznych arkuszow i różnych skomplikowanych operacjach na nich. Budżet to maks 3500zl lepiej poniżej 3000zl. Co ważne zależy mi na dobrej jakości wykonania, bardziej obudowa z aluminium, wysokiej jakości plastik niż trzeszczacy w rękach źle spasowany plastik. Laptop nie musi być super mobilny, pewnie bym celował w 16 cali, i tak większość czasu będzie do niego podłączony zewnętrzny monitor, klawiatura oraz myszka. Myślałem o hp pavilion 16, co myślicie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merqus4 Opublikowano 28 Listopada 2025 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2025 Na black friday dream machines mają promocję -500zł na lapka z ryzenem, taki V560EU-16PL20 jest za 3500 z 4000. Obudowa jest metalowa z tego co się orientuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam68 Opublikowano 28 Listopada 2025 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2025 Szczerze mówiąc raczej odpuszczałbym tutaj w rozwiązaniu Dream Machines, raz że sam nie mam doświadczenia z tą firmą a dwa moi rodzice nie chcieli by laptopa innej marki niż "znamy duży producent" nawet jeżeli to wiąże się z większym kosztem lub gorsza wydajnością Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...