virtuomaniak Opublikowano 18 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2003 Moze mi ktos powiedziec jak polaczyc 2 komputery? Bo chce zrobic takie cos: Mam modem kablowy (UPC) i chce rozdzielic internet na 2 kompy, tylko zeby ten drugi komp nie byl widoczny przez admina :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekaa Opublikowano 18 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2003 Ja kiedyś z kumplem zrobięłm tak że: w modemie danym przez aster city było wejscie na usb. Kolega podłączył sobie usb od modemu ACN do swojego kompa a następnie przez sieciówki zrobiliśmy sobie sieć. Wtedy kiedy ona miał włączonego kompa ja miałem net, a jak nie to nie miałem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virtuomaniak Opublikowano 18 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2003 Hehe tez tak myslalem zeby zrobic :) tylko ja nie umiem zrobic sieci :( a slyszalem ze jak podlaczy sie bezposrednio 2 kompy przez sieciowki to mozna spalic karte sieciowa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekaa Opublikowano 18 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2003 coś ty nic nie spalisz, a zrobienie sieci to banał kupujesz 2 sieciówki i konfigurujesz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virtuomaniak Opublikowano 18 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2003 Mam 2 sieciowki :) ale wlasnie nie wiem jak skonfigurowac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 18 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2003 A ja kiedyś zrobiłem tak zanim założyłem po raz 10000000 ten sam temat: - Użyłem gugla. - Użyłem http://forum.purepc.pl/search.php Do tego proponuję dla lepszego samopoczucia strzelić jeszcze baranka w ścianę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virtuomaniak Opublikowano 18 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2003 Szukalem ale nigdzie nie widzialem jak zrobic siec od podstaw :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 18 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2003 Np. linux + maskarada. Np. windows + winroute (lub pochodne). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virtuomaniak Opublikowano 18 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2003 Hmm wolalbym winde ale Np. windows + winroute (lub pochodne). nie bardzo wiem co to ten winroute :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 18 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2003 To wpisz sobie w wyszukiwarce! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virtuomaniak Opublikowano 18 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2003 Zainstalowalem ten winroute i co dalej :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 18 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2003 GOTO postNumber(paranoik) - 1; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 18 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2003 RTFM Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virtuomaniak Opublikowano 18 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2003 Ejj no przeciez mowilem ze nie znam sie na tym :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 18 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2003 Strzel baranka w ścianę ze 3 razy to może się poznasz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virtuomaniak Opublikowano 18 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2003 ParoniK mowie ze sie nie znam! jak wezne na zakladke Settings to tam jest cos narysowane, to mam polaczyc kompy sieciowke i skonfigurowac tak jak pisze? Hmm fakt ale ze mnie gapa i LEN! bo nie spojrze a gadam tyle :P Ale mam pytanie tak jak pisalem wczesniej, boje sie ze spale karte sieciowa (bo mam zintegrowana z plyta glowna a za plyte dalem chyba 800zl). Czy da sie spalic? Musze miec 100% pewnosc bo sie z deka boje :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 18 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2003 POSZUKAJ. TEN TEMAT BYŁ JUŻ OMAWIANY KILKAKROTNIE. Wyjdź. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virtuomaniak Opublikowano 18 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2003 Hmm nie wiem czy dobrze to dobrze rozumiem, wywalasz mnie z tego forum?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donio Opublikowano 18 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2003 człowieku jak ty chcesz spalić karte sieciową??? co ty tam będziesz wkładał??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virtuomaniak Opublikowano 18 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2003 No wlasnie ja tez nie wiem jak mozna spalic, ale tak mi mowil ojca kolega (informatyk) i troche sie boje, ale chyba to nie prawda bo WSZYSCY mi tak mowia :) Wiec o co mu chodzilo? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 18 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2003 moze zaczniesz troche uzywac tego co masz miedzy czolem a potylica ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virtuomaniak Opublikowano 18 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2003 czy musza sie ze mnie wszyscy na tym forum nabijac? Przeciez pisalem ze sie na tym nie znam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 18 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2003 czy musza sie ze mnie wszyscy na tym forum nabijac? Przeciez pisalem ze sie na tym nie znam I dostałeś aż nadto informacji, żeby zacząć się uczyć. Jak masz neta, to masz dostęp do informacji. Naucz się z nich korzystać, bo nikt nie ma ochoty robić tego za Ciebie, bo Tobie się nie chce. Ten temat był już poruszany na forum tak często, że nawet ja wiem, jak to zrobić, a wogóle mnie to nie interesuje i nie jest mi do niczego potrzebne. Przeczytałeś chociaż to?: temat przyklejony na górze forum o sieciach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virtuomaniak Opublikowano 19 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2003 czy musza sie ze mnie wszyscy na tym forum nabijac? Przeciez pisalem ze sie na tym nie znam I dostałeś aż nadto informacji, żeby zacząć się uczyć. Jak masz neta, to masz dostęp do informacji. Naucz się z nich korzystać, bo nikt nie ma ochoty robić tego za Ciebie, bo Tobie się nie chce. Ten temat był już poruszany na forum tak często, że nawet ja wiem, jak to zrobić, a wogóle mnie to nie interesuje i nie jest mi do niczego potrzebne. Przeczytałeś chociaż to?: temat przyklejony na górze forum o sieciach Hmm faktycznie, ta strone co podales to jest troche info :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kat_666 Opublikowano 20 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2003 Posc wysokie napiecie na skretce to ci sie moze spali :lol: :P htttp://www.gogle.pl ------> alternatywne google 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 20 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2003 KAT: popraw adres :P hTTTp to nie jest zaden normalny protokol :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kat_666 Opublikowano 20 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2003 Ok Ok Ok :D Inaczej zrobie :P Gugle Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virtuomaniak Opublikowano 20 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2003 A moze mi ktos powiedziec jak skonfigurowac na WIn2003serverPL Modem jest podlaczonego server poprzez USB, na drugim kompie jest win98SE Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 20 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2003 jak chcesz zeby Ci ktos pomagal to precyzyjniej opisuj swoje problemy btw. ile masz lat ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virtuomaniak Opublikowano 20 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2003 15 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...