Skocz do zawartości
virtuomaniak

Polaczenie dwoch kompow

Rekomendowane odpowiedzi

Ja kiedyś z kumplem zrobięłm tak że:

w modemie danym przez aster city było wejscie na usb.

Kolega podłączył sobie usb od modemu ACN do swojego kompa a następnie przez sieciówki zrobiliśmy sobie sieć. Wtedy kiedy ona miał włączonego kompa ja miałem net, a jak nie to nie miałem

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ParoniK mowie ze sie nie znam!

jak wezne na zakladke Settings to tam jest cos narysowane, to mam polaczyc kompy sieciowke i skonfigurowac tak jak pisze? Hmm fakt ale ze mnie gapa i LEN! bo nie spojrze a gadam tyle :P

Ale mam pytanie tak jak pisalem wczesniej, boje sie ze spale karte sieciowa (bo mam zintegrowana z plyta glowna a za plyte dalem chyba 800zl). Czy da sie spalic? Musze miec 100% pewnosc bo sie z deka boje :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

czy musza sie ze mnie wszyscy na tym forum nabijac? Przeciez pisalem ze sie na tym nie znam

I dostałeś aż nadto informacji, żeby zacząć się uczyć. Jak masz neta, to masz dostęp do informacji. Naucz się z nich korzystać, bo nikt nie ma ochoty robić tego za Ciebie, bo Tobie się nie chce. Ten temat był już poruszany na forum tak często, że nawet ja wiem, jak to zrobić, a wogóle mnie to nie interesuje i nie jest mi do niczego potrzebne.

Przeczytałeś chociaż to?:

temat przyklejony na górze forum o sieciach

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

czy musza sie ze mnie wszyscy na tym forum nabijac? Przeciez pisalem ze sie na tym nie znam

I dostałeś aż nadto informacji, żeby zacząć się uczyć. Jak masz neta, to masz dostęp do informacji. Naucz się z nich korzystać, bo nikt nie ma ochoty robić tego za Ciebie, bo Tobie się nie chce. Ten temat był już poruszany na forum tak często, że nawet ja wiem, jak to zrobić, a wogóle mnie to nie interesuje i nie jest mi do niczego potrzebne.

Przeczytałeś chociaż to?:

temat przyklejony na górze forum o sieciach

Hmm faktycznie, ta strone co podales to jest troche info :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi