Luigi268 Opublikowano 10 Grudnia 2025 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2025 Witam, Niedawno zakupiłem system rx 9070 xt z ryzenem 7 9700x, obecnie używam monitor hp 27 cali 165 hz i 1080p a zamierzam grać w 1440p. Czy można prosić o jakieś propozycje monitorów? 🙂 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tegoniewiesz Opublikowano 10 Grudnia 2025 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2025 Zdajesz sobie sprawe ,że w tej cenie tylko matryca ips? Na oleda nie ma co liczyć w tej kwocie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luigi268 Opublikowano 10 Grudnia 2025 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2025 Wiem o tym doskonale Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.T... Opublikowano 10 Grudnia 2025 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2025 Witam w weekend siedziałem przed takim monitorem Monitor iiyama G-Master GB2771QSU-B1 Red Eagle i powiem szczerze , w takiej cenie nie mam sie do czego doczepić nie mówię że masz taki kupić bo budżet jest sporo większy ale patrz za produktami aby były jak najmłodsze bo w branży monitorów rok to bardzo długo i producenci często wprowadzają już nowsze modele z poprawkami i o lepszych parametrach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gerg7 Opublikowano 10 Grudnia 2025 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2025 Do 9070XT może warto zainwestować w 4K i jeśli jest miejsce w 32" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...