bruce Opublikowano 2 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2002 maze ktos moze adres ftp-a z filmem blade2??? proobowalem na dc, ale sie nie udalo, interesooje mnie jedynie wersja dwuplytowa z goory dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macho Opublikowano 2 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2002 Mam ten film i jest super ale nie stety nie mam zadnego adresu ftp-a na którym by sie znajdowal ten film Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 2 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2002 Miałem go ale już go jaki czas temu usunąłem (kiepski troche :( ) nie mam żadnego FTP-a.. :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 3 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2002 no to czekam dalej, tylko, ze to ejst b. pilne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
santa Opublikowano 3 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2002 scigaj za pomoca imesh'a, tylko musisz sie uzbroic w cierpliwosc:) a czasami mozesz sciagnac jakis inny film, ale mi sie tak udalo:) wprawdzie najpier okazalo sie ze sciagnalem kilka kiczow, ale za chyba czwartm razem to bylo to:))))))))) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 3 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2002 Imesh :D .Jak masz dobre łącze to i w ciągu doby ściągniesz a nawet przez noc :D . Ale musi to być już bardzo popularny film... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...