eloise Opublikowano 18 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2003 czy ktoś wie co za muzyka leci w tle, na początku zwiastuna Terminatora 3? chodzi i o ten moment kiedy koleś mówi: "... last ... Imagine a world of .... darkness where machines control men destiny..." link do zwiastuna: http://progressive.stream.aol.com/wb/gl/wb...railer_m240.mov pomóżcie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 18 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2003 O ile sobie dobrze prypominam ( trailera nie sciagam bo na modemie jade) to tą piosenką jest Prodigy - Smake my bitch up Głowy nie dam, ale coś mi się kojarzy, że to to :wink: Pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dune Opublikowano 18 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2003 no w T3 chyba bylo Prodigy - Smack my bitch up". sciagne trailerek to lookne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dune Opublikowano 18 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2003 ee to mi na Prodigy raczej nie wyglada... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eloise Opublikowano 18 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2003 znam utwór Prodigy - Smake my bitch up i na 100% to nie to sęk w tym, że ta muza pojawia się tylko w trailerze, w filmie nie słyszałem ale jazda mam ten numer (Dead Can Dance - The Serpent's Egg - 01 - The Host of Seraphim), wyrywa mnie z butów znalazłem to na forum http://www.terminator-3.co.uk/forum/topic....s=trailer,music Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 18 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2003 A tak mi się wydawało, że w tym T3 leci właśnie Prodigy :? No dobra, ale ważne, że znalazłeś czego szukałeś. Pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eloise Opublikowano 18 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2003 zapomniałem podziękować za okazaną pomoc dziękuję i pozdrawiam @ll Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasy19 Opublikowano 18 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2003 to ja sie podlacze pod topic i zapytam co to za kawalek ktory leci na poczatku serialu "Luz we dwoch" na TVN 7 od poniedzialku do piatku o 19.10??? z gory dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 18 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2003 znam utwór Prodigy - Smake my bitch up i na 100% to nie to [...] Jak tak dobrze znasz to dlaczego nie potrafisz dobrze nazwy utworu napisać? ;]]] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eloise Opublikowano 21 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2003 przecież napisałem, że znam utwór a nie jego poprawną pisownię Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 22 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2003 znam utwór Prodigy - Smake my bitch up i na 100% to nie to [...] Jak tak dobrze znasz to dlaczego nie potrafisz dobrze nazwy utworu napisać? ;]]] No mistrzu a jaki jest poprawny tytuł? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eloise Opublikowano 22 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2003 nie wiem czemu nazywasz mnie szyderczo i wyzywająco "mistrzem" powtórzę wyraźnie to co pisałem wczesniej - nie znam poprawnej pisowni tego tytułu (nie znam również zasad gramatyki j. angielskiego) ale znam ten utwór ze słyszenia i "widzenia" (klip do piosenki jest świetny) nie rozumiem czemu się tak przyczepiliście do poprawnego zapisu tego tytułu, o Co wam chodzi? tworzycie Stowarzyszenie na rzecz Obowiązkowej Poprawnej Pisowni Utworów Prodigy czy jak? grzecznie zapytałem czy ktoś nie zna pewnego utworu a Wy naskakujecie na mnie jakbym Was obraził - dziwni z Was ludzie... czym zawiniłem?, kogo obraziłem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M79 Opublikowano 22 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2003 eloise, "mistrzu" bylo do Paranoika. Ja go zreszta wyrecze, kawalek nazywa sie smack my bitch up Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 22 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2003 Spoko człowieku - ja pytam Paranoika bo tez nie wiem czy dobrze napisałęm, a on lubi się wywyższać więc dałem mu tę satysfakcję i nazwałem go mistrzem :D Pozdro i wyluzuj. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...