piniusz Opublikowano 18 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2003 Jutro odbieram konfiga z tą płytą. Wybierałem długo i zdecydowałem się na ww. Nie zmienię już zamówienia, ale jestem ciekawy Waszych opinii. Reszta sprzętu nieistotna Dziękuję. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piniusz Opublikowano 18 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2003 Ma zainstalowany RAID 0. Z dopiskiem "tylko pod microsoft windows XP". Czy to jest jakis nienormalny RAID? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmp Opublikowano 19 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2003 sprawdź tu http://dc.ag.bocznica.org/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dariuszl Opublikowano 24 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2003 Lepsza jest płyta "E" (nowsyz model) która używa portu Gbit Intela, który jest podłączony do innej części chipsetu i nie uzywa pasma na PCI. Podobnie z RAIDEM do dysków chyba (nie pamiętam dokładnie). Więcej pasma PCI zostaje np. karty obróbki video. Deklaruje też obsługę nowszego jądra Intela a nie wiem czy C800 będzie upgradowalna do tego jądra... Więcej na Asus oczywiście:) chociaż szczery komentarz to chyba lepiej na jakimś THG. DariuszL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...