serduszek Opublikowano 18 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2003 Chcialbym sie spytac czy jest mozliwosc zrobienia drobnego walka w sieci lan nie jestm adminem a chcialbym zmniejszyc transfer na sieci robie to poto zeby wymusic na nim zmiane zlacza na szybsze. 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 18 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2003 Wyjdź. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 18 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2003 ps. ParanoiK: super avatar :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ultor Opublikowano 18 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2003 heheh ja znam takiego jednego co walki u nas w sieci robi hehe jak mu lecialo aaa to nasz admin ;P serduszek zamiast kombinowac to idz z nim porozmawiac na temat zmiany lacza to chyba lepsze rozwiazanie niz uprzykrzac innym zycie nie uwazasz? gdybys byl w mojej sieci juz bym cie odpowiednio potraktowal heheh ale masz te szczescie ze nie jestes ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serduszek Opublikowano 19 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2003 Akorat tak sie sklada ze ten admin nie moze mnie odpiac poniewaz mam duze udzialy w budowaniu siecia jesli chodzi o rozmowe z nim to juz go o to prosilem pare razy i zreszta nie tylko ja on od paru dobrych miechow mowi ze dobra dobra zrobi sie ale jakos nie widac efektow poniewaz czepie juz na tej sieci wystaczajaca kase a sieci sie tnie i zawiesza a on w tym kierunku nic nie robi Ja bym sam porobowal zmodernizowac ale nie mam na to funduszy a jak rozmawiam z adminem o zmianie switha z planet-a na 3com-a to on mowi ze dobze jest.(siec ma 80 osob i planety nie daja sobie rady z taka iloscia przesylanych wiadomosci) I nie mowcie mi ze jestem glopi albo zebym sie postukal po glowie bo na moim Adminie musze wymusic jakas chcec do modernizacji tej sieci No :D :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigfan Opublikowano 20 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2003 To ja powypinam zasilanie ze wszystkich Cisco i z czego sie da, zeby zmusic firme do wykupienia lacza 10mbit specjalnie do sciagania filmow... Jak sie stawia siec osiedlowa, to sie na stanowisko admina kogos sensownego sadza. Poza tym metody rozmow oparte na dywersji raczej rezultatow dobrych nie przyniosa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...