Skocz do zawartości
Verger

Original War

Rekomendowane odpowiedzi

W tym temacie mozna uumiescic wszystko co dotyczy OW. Klany moga zamieszczac ogloszeia(ale nie bluzkac innych klanow :P ), linki do stron klanowych oraz jak ktos chce to tez omawiac rozne bledy tak w singlu jak i multi co moze byc pomocne dla slabszych graczy :) .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

takk , ta gra jest wypasiona , przeszedłem wszystkie misje oprócz ostatniej rosjanami , no poprostu nie do przejścia .

Co do kodów do tej gry to nie istnieją... szukałem ,szukałem i nic :(

Ale jest zbyt wyoasiona żeby grać na kodach ;-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam.

Sory za lekkie wykopaliska ale nie chciałem zakładać nowego topicku..chyba zrozumiałe? ;)

Otóz mam problem związany z pierwszą misją Rosjan "w" Przymierzu. Próbowałem najpierw wyprodukowując w fabryce kilka wozów, opracowałem technologie aby naukowcy mogli przejmować wozy przeciwnika itp.. ruszyłem.. gdy dotarłem dość blisko prawej strony bazy zalał mnie grad rakiez z bazuk i wieżyczek :| po kilku próbach udało mi się rozwalić wieżyczkę z rakietą syberytową (tą, która była bliżej), próbowałem cały czas od tej strony ale co chwila zasypywały mnie rakiety :/ po kilkunastu nieudanych próbach postarałem się dostać nieco w góre aby zajść baze z drugiej strony, jakimś cudem udało mi się, znajdowałem się teraz "u góry" bazy wroga.. bilans strat - kobita z bazuką i jeden wóz, gdy rusie wozy podjeżdżały to kilka udało mi się przejąć.. Tak więc od teraz próbuje dostać się do bazy ale za cholipe nie moge :/ co sie lekko zbliże to z przodu i z prawej dostaje z rakiet :| nie mam już kompletnie pomysłu jak przejść tą misje :/

Może ktoś z Was mógłby mi podpowiedzieć jak tego uczynić?

Byłbym wdzięczny.

Pozdrawiam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi