luko Opublikowano 28 Grudnia 2025 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2025 (edytowane) Witam, sprzedam zasilacz Seasonic Focus 650W, 80 Plus Gold. Służył blisko 5 lat bez zarzutu. Wymieniłem na mocniejszy z uwagi na przesiadkę na bardziej wymagającą kartę graficzną. Zasilacz w pełni modularny. Wszystkie kable kompletne + większość dodatków oryginalnie dołączonych (paski, śruby, tretytki) Możliwa wysyłka paczkomatem lub odbiór osobisty w Pruszkowie/Nadarzynie. Na życzenie mogę wysłać zdjęcia. 360 zł + przesyłka, ale jestem otwarty na negocjacje. Edytowane 28 Grudnia 2025 przez luko Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luko Opublikowano 5 Stycznia Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia (edytowane) Dodam jeszcze, że produkt jest nadal na gwarancji. Obniżam cenę: 320 zł. Pozostaję otwarty na negocjacje. Edytowane 5 Stycznia przez luko Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luko Opublikowano 11 Stycznia Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia Ogłoszenie nieaktualne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...