MistrzPoiu Opublikowano 19 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2003 Jak kupisz taniego to będziesz żałował. Zawsze jest dość spora różnica pomiędzy zwyklakiem a markowym. Czasem lepiej kupić kartę trochę słabszą jeśli chodzi o chipset w tym wypadku 9700 a poszukaj 9600 pro najlepiej hercules lub Gigabyte. W Gdyni widziałem Herculesa 9600 Ultra 128 DDr DVI Tv-out/In za 1299. To dobra cena i rewelacyjna karta. Poczytaj o testach na benchmark.pl Słabe 9700 odpadają. Poza tym Saphire i PowerColor nigdy nie miały super kart. I napewno mocno sobie nie popodkręcasz "Mistrzu" :lol: :lol: To sobie ładną kartę wymyśliłeś. taką mieszankę ATi i Nvidi. Pewnie efekt i cichej potajemnej współpracy :lol: :lol: Za powtórzenia przepraszam z góry zawiesiła się strona i kilka razy kliknąłem. Jeżeli chodzi o moją kartę to jest FX 5600 Ultra dla niedomyslnych. Natomiast Radeon 9600 PRO istnieje i jest opisany na benchmark.pl testy wydajność porównania dziuaski lolarskie. Natomiast Radeon 9600 Pro Herculesa widziałem w sklepie i był opisany jako Ultra więc nie ja te nazwe wymyśliłem.W każdym razie płęta mojej wypowiedzi była taka żeby nie ładował kasy w <span style="color:red;">[ciach!]</span>ianą no name kartę tylko kupił coś pożądnego i obojętnie czy będzie to FX 5600 czy Radeon 9500 Pro,9600 Pro(Pro znaczy Pro) czy 9800. Strasznie nerwowo na tym forum. Więcej luzu. A tak wracając do tematu nie ma żadnych oemowek orginalnych ATI 9700. Ati dawno sprzedała licencję na produkcję tych kart. Info ATI.com. Dla siebie zostawili tylko All in Wonder. Zawsze staram się aby moje komentarze były rzeczowe, ale teraz naprawdę nie mogę się powstrzymać rozumiem że chodzi Ci o FX 5600 ultra, to jednak proponuję poczytać trochę testów i zibaczyć jak on wypada w Porównaniu z Radeonem9700 non pro chodzi mu o 9600 pro czy slyszales kiedys o FX 5600 HERCUESA ? bo ja nie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...