DuZy Opublikowano 18 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2003 Witam wszystkich. Mam prośbę - czy mógłby mi ktoś doradzić jaki zasilacz "lepiej" wziąć Codegena 350W czy Feel 350W? Wiem że żaden z nich nie jest super doskonały ale każdy kombinuje na tyle na ile mu kasy starcza :) Za każdą radę z góry dzięki. Pozdr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 18 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2003 chyba jednak feel; ale porównaj mozliwosci i wybierz lepszy; Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 18 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2003 Z tych dwoch to Feel. Ale jesli chcesz brac nowki to moze lepiej wyskrobac kilka zloty wiecej na Hunt Keya 300 W? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 18 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2003 Deer 400W powinien być w podobnej cenie; jak już, to lepszy wybór. A z tych dwóch to feel. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 19 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2003 Deer 400W powinien być w podobnej cenie; jak już, to lepszy wybór. A z tych dwóch to feel. Zgadzam sie. Jesli znajdziesz gdzies takiego Deer'a to spokojnie mozesz go brac,w swoim przedziale cenowym zasilka jest rewelacyjna Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DuZy Opublikowano 21 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2003 Dzięki wszystkim za rady. W ostateczności wziąłem Codegena bo Feel'a nie mieli ale w razie czego mogę wymienić w przyszłości. Jak narazie wszystko jest ok. Napięcia: 3,3->3,312 5->4,945 12->12,48 -12->-12,114 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...