Druss84 Opublikowano 4 Stycznia Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia Witam, zamierzam kupić laptopa głównie do gier, budżet to 6000 zł bez systemu 16-17 cali myślałem między Lenovo a Asus czy możecie coś doradzić ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sweet_bastard Opublikowano 4 Stycznia Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia Tak. Z doświadczenia i zupełnie szczerze - nie kupuj laptopa do grania/gamingowego. Ani to przenośne ani wydajne na dłuższą metę… Opieram się na doświadczeniu z zakupu Alienware. Będzie głośniej, mniej wydajnie i mniej perspektywicznie. Jeśli po powyższym wciąż chcesz ciągną temat, napisz proszę do jakiego grania ten laptop i dlaczego właśnie laptop. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Druss84 Opublikowano 4 Stycznia Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia Jeśli chodzi o gry głównie strategię, strzelanki typu Cod. Tak wiem PC wydajniejszy i cichszy, ale laptop będzie też służył do pracy a to nie zawsze się odbywa w domu i muszę go mieć przy sobie. Jest też opcja kupienia na raty 0% co też ma na to wpływ, chyba, że jest taka opcja przy składaniu PC wtedy do pracy coś normalnego 🙂 ale to będę dwa oddzielne urządzenia a tu będzie jedno. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merqus4 Opublikowano 5 Stycznia Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 11 godzin temu, Druss84 napisał(a): Jeśli chodzi o gry głównie strategię, strzelanki typu Cod. Tak wiem PC wydajniejszy i cichszy, ale laptop będzie też służył do pracy a to nie zawsze się odbywa w domu i muszę go mieć przy sobie. Jest też opcja kupienia na raty 0% co też ma na to wpływ, chyba, że jest taka opcja przy składaniu PC wtedy do pracy coś normalnego 🙂 ale to będę dwa oddzielne urządzenia a tu będzie jedno. Sprawdź sobie RT5060-17PL23 od dream machines. 17 cali, 5060, ryzen 7 350 ai, 16gb ram i dysk 1tb. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gurney Opublikowano 6 Marca Zgłoś Opublikowano 6 Marca 11 hours ago, danutaszaflarska said: Osobiście szukałam laptopa Apple, ale jeśli chodzi o modele wymienione powyżej, to poleciłabym ten Laptop LENOVO Legion 5 15IRX10 15.1" OLED 165Hz i7-14700HX 16GB mój znajomy go używa i podobno jest zadowolony. Pani Danuto, ale co Pani osobiste szukanie laptopa Apple ma wspólnego z laptopem do gier? O jakich modelach powyżej wspomnianych Pani mówi? Był 1 wspomniany. Potem Pani pisze że (z rzekomo tych wymienionych) poleciłaby Pani inny (zdania się rozmijają)... Mimo wszystko pozdrawiam! 😉 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...