PanRafall Opublikowano 16 Stycznia Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia Szukam telefonu w okolicach około 2000 zł. Telefon będzie używany rzadko, 90% czasu leży nieaktywny na moim biurku. Używając większość czasu słucham muzyki czy YT wiec fajnie jakby miał głośniki stereo, w ogóle na nim nie gram. Co do zdjęć to robię od czasu do czasu kilka fotek architektury czy innych widoków, ale nie jestem intagramerem wrzucajacym co tydzien po 100 zdjęc XD Lubię sobie ponagrywać i postreamowac na Twitchu to super jakby miał jakościowe przednie i tylne aparty. A i nie lubie iOS'a. Podzespoły na które patrzę przy wyborze, w kolejności: RAM, procek, system - tak żeby nie mulił Bateria i szybkie ładowanie Aparat Wielkość ekranu - im większy tym lepiej bo dużo oglądam Pamięć (126GB w moim nie zapleniłem przez 5 lat) i później cała reszta - nie zależy mi na złączu jack, ekran 120hz, ekran AMOLED Kilka moich propozycji – dużo, dlatego szukam pomocy w określeniu najlepszych z tych telefonów. Nie ma sensu porównywać smartfonów różniących się o kilkaset złoty, dlatego najważniejszym niech będzie stosunek cena/jakość, a gdy któryś jest droższy to czy warto do niego dopłacać. motorola edge 50 neo 5g 12/512gb ~1100 PLN POCO X7 Pro 5G 12/512GB ~ 1300 OnePlus Nord 5 5G 12/512GB ~1700 Nothing Phone (3a) Pro 12/256GB ~1700 Realme GT 7 12/512GB ~2000 realme 14 Pro+ 5G 12/512GB ~2000 POCO F8 PRO 12/256 GB ~2100 Samsung Galaxy S25 FE 8/128GB ~2100 Pixel 9 126GB ~2300 Z tych wszystkich Pixel 9 i Realme GT 7, są dla mnie najciekawsze, Realmie bo jestem zadowolony z mojego i przyzwyczajony do UI, Jeśli znacie jakieś dobre telefony to napiszcie, albo może jakaś premiera niedługo - mogłem pominąć któreś interesujące. Z góry dziękuję za pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiG29 Opublikowano 16 Stycznia Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia Ostatnio był tu art o xaomi. https://www.purepc.pl/redmi-note-15-premiera Ten - Redmi Note 15 Pro+ za 1999 zł wydaje się być ciekawy: snap 7, 6,83 cala, bateria 6500 mAh. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlackWhite46 Opublikowano 19 Stycznia Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia Pixele od Google to bardzo solidne telefony według mnie. Interfejs Redmi jest zaśmiecony reklamami, więc ja bym osobiście odradzał no chyba że budżet nie pozwala na nic lepszego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...