bpjl Opublikowano 19 Stycznia Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia (edytowane) Cześć, Jaki laptop możecie polecić, tak do ok. 3000zł? Przeznaczenie to praca biurowa, internet i podstawowe multimedia. Zachcianki które mi przedstawiono: wielkość: 15-16'' dysk: minimum 1TB zainstalowany WIN11 komputer musi być nowy W sumie niewiele, ale ja od siebie dorzucam: żeby nie grzał się nadmiernie LAN RJ45 - mile widziane, aczkoliwek nie obowiązkowo minimum 2 porty USB-A, 3 sztuki to było by super matowa matryca IPS lub VA (OLED to raczej nie ten budżet) Wycelowałem w takie 3 sztuki. Co o nich sądzicie? A może macie inne propozycje? Edytowane 19 Stycznia przez bpjl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlackWhite46 Opublikowano 20 Stycznia Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia Hej, mógłbym może zaproponować NL75AU-15PL33 od Dream Machines? Kosztuje on 2300zł, ale to cena bez systemu, system Windows 11 to jest dodatkowa dopłata 640zł, więc idealnie pasuje do twojego budżetu (2940zł). On ma 32 GB RAMu, 1 TB SSD, ekran 15.6", i też ma gigabitowy LAN. Co do wejść USB, on ma 1 wejście USB 2.0 i 2 wejścia USB 3.2, oraz jedno USB-C z DisplayPort i ładowaniem. Laptopów Dream Machines używam już od dość długiego czasu i muszę powiedzieć że się nawet świetnie sprawdzają w praktyce. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebik43 Opublikowano 30 Marca Zgłoś Opublikowano 30 Marca Pomóc w wyborze może ten portal https://www.wybieramlaptopa.pl/ gdzie znajdziesz zestawienia sprzętu do pracy, nauki i rozrywki. Dzięki temu można szybciej dopasować model do swoich potrzeb i budżetu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...