marco88 Opublikowano 22 Stycznia Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia Panowie, tyle lat czekania na nową wersję PoP a tu taki psikus, osobiście jestem wkurw***u na Ubisoft za za porzucenie księcia na rzecz assasynow, przez to nigdy do nich się nie przekonałem, jak myślicie, będzie wyciek materiałów? Jako fan chciałbym zobaczyć co im się tam tak nie podobalo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlackWhite46 Opublikowano 22 Stycznia Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia Myślę że Ubisoft nie anulował tej gry bo coś w niej się im nie podobało, tylko chcą restrukturyzować firmę by każdy oddział mógł się skupić na jakości w swoim gatunku. Czy to coś pomoże? Kto wie. Tylko szkoda że dzięki ich zachciankom reorganizacji to wszystko poszło się j----. https://www.purepc.pl/prince-of-persia-sands-of-time-remake-anulowany-przesuniecia-zamkniecia-ubisoft Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco88 Opublikowano 22 Stycznia Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia Właśnie w tym jest największy problem, że jestem naprawdę starszym już graczem, i jedyna praktycznie gra na jaką czekałem to był właśnie pop, szkoda że w taki sposób zakończyli 6 letni okres deweloperski, mam nadzieję że jeszcze dane mi będzie zobaczyć coś z tej serii. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlackWhite46 Opublikowano 23 Stycznia Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia W oryginalnym poście na Twitterze opisują że nie opuszczają tego IP, więc na pewno jakaś gra w przyszłości będzie, ale trudno ustalić kiedy będzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco88 Opublikowano 31 Stycznia Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia Patrząc na materiały które pojawiają się praktycznie codziennie, wątpię w to aby ubi było w stanie coś sensownego sklecić z popa, już nie mówiąc o rewelacyjnym Pop Redemption Pop Prodigy Dwie anulowane gry z franczyzny które wyglądały naprawdę rewelacyjnie... Btw, jeśli ktoś jest zainteresowany jest petycja o remake jeśli ktoś jest zainteresowany https://www.change.org/p/ubisoft-release-prince-of-persia-the-sands-of-time-remake-saveprinceofpersia?recruited_by_id=492ab7c0-fd51-11f0-b13a-9b82e0809de1&utm_source=share_petition&utm_campaign=psf_promote_or_share&utm_term=share_petition&utm_medium=copylink Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uncin Opublikowano 16 Lutego Zgłoś Opublikowano 16 Lutego (edytowane) W dniu 22.01.2026 o 11:01, BlackWhite46 napisał(a): Myślę że Ubisoft nie anulował tej gry bo coś w niej się im nie podobało, tylko chcą restrukturyzować firmę by każdy oddział mógł się skupić na jakości w swoim gatunku. Czy to coś pomoże? Kto wie. Tylko szkoda że dzięki ich zachciankom reorganizacji to wszystko poszło się j----. Ja również skłaniam się ku opinii, że nie chodzi tylko o samą grę, ale o to, że Ubisoft próbuje obecnie przeformatować całą firmę. Być może naprawdę chcą, aby każda studio skupiło się na swoim gatunku i podniosło jakość, ale dla fanów wygląda to bolesnie. Edytowane 27 Lutego przez Uncin Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...