kloper Opublikowano 19 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2003 Witam. Mam dysk 60 gb podzielony na 2 partycje po 30 gb. Chciałbym zrobic tak zeby jedna miała 15 a druga 45. Sciagnolem ten program do partycji jest on po angielksu i nie łapie jak to zrobic. Jesli ktos mógłby po kolei mi powiedziec jak to sie robi to bede happy :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 19 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2003 przeciez to najprostszy i najbardziej intuicyjny program jaki powstał!! masz opcję resize -nią sie pobaw Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damndog Opublikowano 19 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2003 jesli masz win xp masz dobre narzedzie do partycjonowania. panel sterowania>narzedzia administracyjne>zarzadzanie komputerem>zarzadzanie dyskami. prosty kreator wystarczy :) a pm jest serio bardzo prosty :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szuwarek Opublikowano 19 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2003 Daj resize zmniejsz jedna a potem zwieksz druga i apply potem chwila w dosie i juz zrobione Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kloper Opublikowano 19 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2003 ok juz zrobilem , slabo u mnie z angielskim wiec dlatego :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...