Novy Opublikowano 3 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2002 Do Novy'ego : żyłuj ile dasz rady - seria nie gwarantuje dobrego wyniku - ale też nie blokuje dobrego wyniku - może Twój akurat był bliżej środka krzemowego wafla i pójdzie bardziej 8)Pobawie sie pojutrze, tylko problem stanowia pamieci 150 FSB max, puszcze pamieci asynchronicznie i zobacze ile poleci, jak sporo to kupie jakies ddr 333 :wink: Procek chlodzenie ma dosc dobre( to co w opisie + dziura w obudowie z dodatkowym wentylem wiejacym na proca ). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kap00ch Opublikowano 3 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2002 heh jak juz przy podkrecaniu :D to niech mi ktos powie bo moj ujechany nozem XP-ek 1700+ (AGOGA jakby co :P) idzie na luzie na 11x164 = 1804 (V = 1,85) tyle ze kiedys mi polazl na 166 fsb a potem sie obrazil i nawet posta juz nie przechodiz .....ktos ma pomysl czemu?? moze zasilacz....300 W ..codegen:P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasir Opublikowano 3 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2002 A przypadkiem nie podkręcałeś wtedy też karty?Bo jak tak toja stawiam że gdy wzrosło zułycie energii przez grafę to zasilacz już miał serdecznie dość i nie wyrabia... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kap00ch Opublikowano 3 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2002 wlasnie tego sie obawiam...co prawda MBM5 mi pokazuje ze zasilacz nawet...za duzo sie wyrabia bo daje 1.92....tyle ze cos mi sie to nie podoba bo inne wskazania sa wrecz chore...zmienie zasilacz i pobrobuje nad tymi 166 fsb :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasir Opublikowano 3 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2002 napisz jakei wszystkie napięcia daje. Ja wczoraj specjalnie sprawdzałem mój; 3.3 - mój daje 3,36-3,38 5 - 4,97-5,05 12 - 12,40-12,59 -5 - -5 -12 - -12,2-12,4 A napięcie że daje wyższe to może też zależeć od płyty.Moja zawyża nieznacznie o 0,02V Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrAg Opublikowano 3 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2002 Gratulacje TRISTAN , nareszcie doczekales sie XP-ka :) , selekcja przeprowadzona oczywiscie :) , Zapodaj w przyzlosci wyniki przy wc , u mnie proc pracowal 10x172 (wolalem to od 165x10.5-wiadomo dlaczego :lol: ), ale musialem odkric bo wyjechalem a dla brata zostawilem 10x166 i to przy 1.725 v core (niezle!!!). Koniecznie zmien chlodzenie - czy ktos wogole wie jak wyglada evercool cud 725 , na tym miedziaku mozna wszystko krecic na maxa (jezeli chodzi o AC). Tutaj pracuje na tb1.33 i radku 8500le w sumie nie jest tak zle ok 7000 3dmarks. POZDROWIENIA Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2002 Gratulacje TRISTAN , nareszcie doczekales sie XP-ka :) , selekcja przeprowadzona oczywiscie :) , Zapodaj w przyzlosci wyniki przy wc , u mnie proc pracowal 10x172 (wolalem to od 165x10.5-wiadomo dlaczego :lol: ), ale musialem odkric bo wyjechalem a dla brata zostawilem 10x166 i to przy 1.725 v core (niezle!!!). Koniecznie zmien chlodzenie - czy ktos wogole wie jak wyglada evercool cud 725 , na tym miedziaku mozna wszystko krecic na maxa (jezeli chodzi o AC). Tutaj pracuje na tb1.33 i radku 8500le w sumie nie jest tak zle ok 7000 3dmarks. POZDROWIENIA Ja wiem jak wyglada bo go testowalem, ale taki wspanialy nie jest!! Temp ma lepsze o 3C od TitanaD5TB. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...