wojteczek12 Opublikowano 3 Lutego Zgłoś Opublikowano 3 Lutego Witam wszystkich forumowiczów Jestem w trakcie ulepszania PC dla "córki " 😄. I chciałbym się zapytać jaką kartę graficzną zakupić. Gram w 1080p i zasadniczo to w fpsy, wyścigi, zależy mi na jak najlepszej jakości , klatek to spokojnie dla mnie wystarczy i 60. Chciałbym aby na te 3 lata grania wytrzymał. W tej chwili mam już złożone : Gigabyte B450 Aourus Elite AMD ryzen 5 5600x Hyper X 32GB 3600Mhz Predator CL17 Budżet mniej więcej 2 do 2,5 tys. Karta może być używana. Oraz jaki zasilacz polecacie do takiego zestawu. Wielkie dzięki za pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gerg7 Opublikowano 3 Lutego Zgłoś Opublikowano 3 Lutego Rx 9070 kupisz w dobrej wersji z olx - asus prime , a zasilacz wystarczy 650 W 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dikson Opublikowano 3 Lutego Zgłoś Opublikowano 3 Lutego Za 408 zł wychodzi z podkładką porządny zasilacz na stronie MSI, zakup na lata Wystarczy zapisać się do newslettera i wklepać kod na 100 który przyjdzie Jeśli chcesz oszczędzać na zasilaczu to za 250 masz Seasonica z 7 letnią gwarancją https://proline.pl/zasilacz-seasonic-core-bc-650-atx-31-bronze-650w-p8344322 1 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merqus4 Opublikowano 4 Lutego Zgłoś Opublikowano 4 Lutego (edytowane) Jak chcesz nvidię to trochę nad budżet ale za 2650zł masz 5070 https://www.morele.net/karta-graficzna-pny-geforce-rtx-5070-argb-epic-x-rgb-overclocked-vcg507012tfxxpb1-o-14481849/ Edytowane 4 Lutego przez Merqus4 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dikson Opublikowano 4 Lutego Zgłoś Opublikowano 4 Lutego Jaka obudowa? Żeby zaraz nie okazało się że te karty nie wejdą do obudowy, mają 300mm i więcej długości. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojteczek12 Opublikowano 4 Lutego Zgłoś Opublikowano 4 Lutego Obudowa standard ATX. Dzięki wielkie za pomoc. Odrazu człowiekowi lepiej na duszy. Jak dostaje konkretne odpowiedzi. Bez dram . Tak jak to mam miejsce na elektrodzie 🤣 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AudRob Opublikowano 4 Lutego Zgłoś Opublikowano 4 Lutego W dniu 3.02.2026 o 16:00, wojteczek12 napisał(a): Oraz jaki zasilacz polecacie do takiego zestawu. Na zasilaczu nie oszczędzaj kup minimum 850w żeby był zapas, marka to Seasonic, MSI, Corsair , BeQuiet. Nie słuchaj doradców bierz 650 i starczy weź większy prądu i tak z gniazdka weźmie tyle ile potrzebuje więc spoko😊 Co do karty kupuj tylko i wyłącznie 16 GB vram nie mniej, Tydzień temu na OLX sprzedałem rocznego Seasonic 850 w za 350zł. 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...