eu4yaaa Opublikowano 13 Lutego Zgłoś Opublikowano 13 Lutego Witam, Czy ktoś z forum miał do czynienia z tym gryzoniem? Chcę zmienić moją wysłużoną g502 lighspeed na coś lżejszego https://acegear.pl/pl/p/WLMOUSE-Beast-X-Max-Black/974 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P3ch Opublikowano 13 Lutego Zgłoś Opublikowano 13 Lutego (edytowane) Napisze tak, zawsze byłem zrażony do Razer bo trochę tego sprzętu od niech przerobiłem od keypadów po myszy. Ale pomimo że odpycha mnie od tego producenta, zainteresuj się Razer Viper V3 Pro - jak szukasz lekkiego gryzonia. Napisze tak na podkładce Artisan śmiga jak marzenie. Edytowane 13 Lutego przez P3ch Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eu4yaaa Opublikowano 13 Lutego Zgłoś Opublikowano 13 Lutego Miałem kilka lat temu DeathAdder od Razera, ale jak i Razer tak i Logi po dłuższym użytkowaniu ściera się plastik, i nie estetycznie to wygląda. W moim g502 juz bateria nie trzyma długo, wiem że można wymienić, nie jest to trudne ale po prostu chce zmienić na coś innego. Dlatego właśnie rozważam myszkę ze stopu magnezu. Nie zależy mi natomiast na dodatkowych przyciskach. Używam 8 godzin dziennie myszy do pracy i jeszcze po godzinach pogrywam sobie w różne gry. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...