Tegoniewiesz Opublikowano 19 Lutego Zgłoś Opublikowano 19 Lutego Panowie, Prosze o rade czy oferta jest warta uwagi szukałem co prawda 2k ale 4k także nie pogardze, używany ponoć od maja 2025. Proszę o opinie https://www.olx.pl/d/oferta/philips-evnia-32m2n8900-00-qd-oled-ambiglow-CID99-ID19p7Y6.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merqus4 Opublikowano 20 Lutego Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 1200 taniej w porównaniu do nowej sztuki z media. Możesz też coś u stilgara poszukać jeżeli u niego jeszcze nie zawitałeś. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
devOP Opublikowano 21 Lutego Zgłoś Opublikowano 21 Lutego Kupiłem niedawno nówkę za 2750 w x-kom. Początkowo myślałem, że 250nit SDR będzie za ciemny i liczyłem się z ewentualnym zwrotem, ale się pozytywnie zdziwiłem - nie wiem jak te jasności są mierzone, ale dla mnie ten monitor jest zwyczajnie za jasny w defaultowych ustawieniach, musiałem go ściemnić i to bardzo. Według mnie model jest bardzo OK, po przesiadce z IPSa też 4k 60Hz nie chcę wracać - gry wyglądają obłędnie, bardzo mi się podoba ambiglow, używam go również do pracy (przeglądarka + visual studio) - początkowo bolały mnie oczy, ale to chyba ze zmęczenia a nie z winy monitora, albo się już przyzwyczaiłem. Poproś o sprawdzenie w menu ile ma przebiegu i przelicz sobie ile świecił od maja. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tegoniewiesz Opublikowano 23 Lutego Zgłoś Opublikowano 23 Lutego W dniu 21.02.2026 o 22:08, devOP napisał(a): Kupiłem niedawno nówkę za 2750 w x-kom. Początkowo myślałem, że 250nit SDR będzie za ciemny i liczyłem się z ewentualnym zwrotem, ale się pozytywnie zdziwiłem - nie wiem jak te jasności są mierzone, ale dla mnie ten monitor jest zwyczajnie za jasny w defaultowych ustawieniach, musiałem go ściemnić i to bardzo. Według mnie model jest bardzo OK, po przesiadce z IPSa też 4k 60Hz nie chcę wracać - gry wyglądają obłędnie, bardzo mi się podoba ambiglow, używam go również do pracy (przeglądarka + visual studio) - początkowo bolały mnie oczy, ale to chyba ze zmęczenia a nie z winy monitora, albo się już przyzwyczaiłem. Poproś o sprawdzenie w menu ile ma przebiegu i przelicz sobie ile świecił od maja. Możesz powiedzieć jak to sprawdzić z poziomu menu ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxmaster027 Opublikowano 24 Lutego Zgłoś Opublikowano 24 Lutego @Tegoniewiesz Naciskasz przycisk, wyswietla Ci sie menu. Wchodzisz w Setup (7ikonka), na dole masz OLED information i bedzie u góry working time. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...