Zwykły User2 Opublikowano 23 Lutego Zgłoś Opublikowano 23 Lutego Też macie jak w temacie przy próbie wejścia na forum? Doprowadza mnie to do szału jak trzeba wklepywać ten kod jeszcze z dużej. Nie można było tego zrobić jedynie klikając myszą czy coś? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B@nita Opublikowano 23 Lutego Zgłoś Opublikowano 23 Lutego Też, co to ma byc i po co?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leven Opublikowano 23 Lutego Zgłoś Opublikowano 23 Lutego Mam to sam, jakaś porażka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Opublikowano 23 Lutego Zgłoś Opublikowano 23 Lutego To doraźna ochrona przed syfem, który wczoraj wjechał na forum. Docelowo zniknie. Przy okazji gratuluję chwalenia się włączonym uBlock na PurePC. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krystian03 Opublikowano 24 Lutego Zgłoś Opublikowano 24 Lutego Mogłem sprawdzić czy działałaby metoda kopiuj/wklej. Jakby to był obrazek z losową nazwą która jest generowana przy każdej próbie żeby się nie powtarzało to wtedy własnymi skryptami ciężko będzie pominąć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karro Opublikowano 24 Lutego Zgłoś Opublikowano 24 Lutego mialem raz i olałem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxmaster027 Opublikowano 24 Lutego Zgłoś Opublikowano 24 Lutego W dniu 23.02.2026 o 16:17, leven napisał(a): Mam to sam, jakaś porażka. Pewnie testują jakis nowy standard. W sumie dziwine. Bo pamietam, ze kiedys tutaj było bilion ludzi w porownaniu do paru os teraz. Podobnie jak na innych forach. Obecnie sa raczej mniej popularne. Dlatego taka weryfikacja mozliwe, że jest dla nowych kont Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...