artur1706 Opublikowano 25 Lutego Zgłoś Opublikowano 25 Lutego (edytowane) Cześć Od jakiegoś czasu komputer nie wstaje po uśpieniu chyba zrobiło się to po aktualizacji ,wcześniej uśpienie działało bez zarzutów próbowałem ja odinstalować ale niestety teraz to nie pomaga .Po 15 min faktycznie komputer przechodzi w uśpienie ale juz nie wstaje w ustawieniach Windowsa komputer i mysz mogą go wybudzać ale na ten moment wygląda to tak ze jak komputer wejdzie w uśpienie musze go zresetować trzymając przycisk włączenia ,jak komputer jest w stanie uśpienia to diody na obudowie się świeca . Instalowałem nowe sterowniki do karty graficznej , jakieś rady co mogę zrobić żeby uśpienie działało ? 🙂 Intel(R) Core(TM) i5-6600 CPU @ 3.30GHz (3.30 GHz) RAM 16,0 GB Z170MX-Gaming 5 Windows 11 Home Edytowane 25 Lutego przez artur1706 Błędny temat Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P3ch Opublikowano 25 Lutego Zgłoś Opublikowano 25 Lutego Proponuje uruchomić live, i spróbować na siłę go uśpić i wybudzić jak się obudzi jesteś w domu ( problem system ) jeśli się nie wybudzi, przykro mi bardzo PCH do reballu lub płyta do wymiany. W paroletniej platformie nie ma się co dziwić a aktualizacja może być po prostu zbiegiem okoliczności. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krystian03 Opublikowano 25 Lutego Zgłoś Opublikowano 25 Lutego Patrząc jaki to jest procesor i że jest zainstalowany w jakiś inny sposób Windows 11 to mogą być takie problemy szczególnie po aktualizacjach które są skupiane tylko na kompatybilne sprzęty. Dodatkowo na nieobsługiwanym sprzęcie część aktualizacji jest pomijana (w moim przypadku ciągle byłem na 21H2 dopóki nie zrobiłem czystej instalacji) i system może wtedy się psuć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artur1706 Opublikowano 25 Lutego Zgłoś Opublikowano 25 Lutego temat do zamknięcia udało się , sprawdzałem wcześniej czy mysz i klawiatura może wybudzać komputer ale nie sprawdziłem czy porty usb działają po uśpieniu xd okazało się ze po jakiejś aktualizacji porty usb przeszły w tryb oszczędzania energii i nie działały po uśpieniu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merqus4 Opublikowano 26 Lutego Zgłoś Opublikowano 26 Lutego Włącznik jak byś raz kliknął po uśpieniu wydaje mi się, że by ci się wybudził. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...