KRECIO Opublikowano 3 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2002 Moj radeon jest taktowany 270/400(200) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2002 Ja mam w 3dmarku 2k 6100 pkt , w 2k1 jak niżej :P . Krecio spróbuj wywalić sterowniki i zainstalować od nowa ,lub wogóle przeinstalować system. Najgorszy syf robi się jak sie stosuje tweakery. Ja sobie tweakerem raz tak poustawiałem ,że w 3dmarku komp chodził mi dokładnie 2x wolniej (w q3 było normalinie) :D. Tweakery suxxx :evil: :evil: :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRECIO Opublikowano 3 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2002 Moze ja poprostu nie potrafie pod winda poustawiac dobrze tych wszystkich opcji :( gubie sie w tylu zakladkach...a poza tym ty masz 200MHz szybszego procka i na nowszym rdzeniu :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRECIO Opublikowano 3 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2002 A tak wogule tio ty masz GF MX-a!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 3 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2002 Ja mam w 3dmarku 2k 6100 pkt , w 2k1 jak niżej :P . Krecio spróbuj wywalić sterowniki i zainstalować od nowa ,lub wogóle przeinstalować system. Najgorszy syf robi się jak sie stosuje tweakery. Ja sobie tweakerem raz tak poustawiałem ,że w 3dmarku komp chodził mi dokładnie 2x wolniej (w q3 było normalinie) :D. Tweakery suxxx :evil: :evil: :evil: Hehe, pewnie w 3dm2000 i w 640x480x16. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRECIO Opublikowano 3 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2002 Ja w 3d2000 w 640X16 mam 8000p Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 3 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2002 Ja w 3d2000 w 640X16 mam 8000pJa 9200 :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRECIO Opublikowano 3 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2002 NICE!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRECIO Opublikowano 3 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2002 Swoja droga nic dziwnego....porownaj mojego CONFING-a a swojego :P :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 3 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2002 Swoja droga nic dziwnego....porownaj mojego CONFING-a a swojego :P :lol:Toc wiem :) Ale ja mam mx starego jak wegiel. Z niego juz nic sie nie da wycisnac, nawet jakbym mial P42.4Ghz :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRECIO Opublikowano 3 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2002 Mysle za ja mam za slabego procka rzeby wycisnac co sie da z mojej karty...zauwaz jeszcze ze ja mam 7500LE a nie pelnego...wiec mam troszku zanizone taktowanie.... :lol: ale juz nie dlugo hihi :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 3 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2002 Najlepiej sprawdz tak jak wspominali koledzy taktowanie kart. Bo ja kiedyś trafiłem mx-a który miał taktowanie 100/100 zamiast standartowego 175/166 i pamieci byly tak slabe ze po podniesieniu o 1 MHz zdychaly. A wyniki na tym 100/100 700 pkt w 3dmark2001 a na mx-ie ze standartowym taktowaniem było 1600 wiec stosunek prawie taki jak u ciebie.mam mx400 Prolinka i moje standartowe ustawienia to 200/166 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2002 Ja mam w 3dmarku 2k 6100 pkt , w 2k1 jak niżej :P . Krecio spróbuj wywalić sterowniki i zainstalować od nowa ,lub wogóle przeinstalować system. Najgorszy syf robi się jak sie stosuje tweakery. Ja sobie tweakerem raz tak poustawiałem ,że w 3dmarku komp chodził mi dokładnie 2x wolniej (w q3 było normalinie) :D. Tweakery suxxx :evil: :evil: :evil: Hehe, pewnie w 3dm2000 i w 640x480x16. Człowieku powinieneś sie leczyć.Testy były defaultowe. Jak zwykle napisałes full postów o niczym ... tylko zaśmiecasz mi ekran :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 3 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2002 Ja mam w 3dmarku 2k 6100 pkt , w 2k1 jak niżej :P . Krecio spróbuj wywalić sterowniki i zainstalować od nowa ,lub wogóle przeinstalować system. Najgorszy syf robi się jak sie stosuje tweakery. Ja sobie tweakerem raz tak poustawiałem ,że w 3dmarku komp chodził mi dokładnie 2x wolniej (w q3 było normalinie) :D. Tweakery suxxx :evil: :evil: :evil: Hehe, pewnie w 3dm2000 i w 640x480x16. Człowieku powinieneś sie leczyć.Testy były defaultowe. Jak zwykle napisałes full postów o niczym ... tylko zaśmiecasz mi ekran :evil: Tylko Ty sie wzburzyles bucu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2002 Nie bede się z tobą kłucił ,bo mam ważniejsze sprawy na głowie ,lepiej głupiemu ustąpić. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 3 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2002 Nie bede się z tobą kłucił ,bo mam ważniejsze sprawy na głowie ,lepiej głupiemu ustąpić.Wiesz jak bylo cicho. Nawet nikt sie specjalnie nie klocil jak Cie nie bylo pare dni. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2002 Nie bede się z tobą kłucił ,bo mam ważniejsze sprawy na głowie ,lepiej głupiemu ustąpić.Wiesz jak bylo cicho. Nawet nikt sie specjalnie nie klocil jak Cie nie bylo pare dni. Bo widocznie inni nauczyli się ciebie ignorować , ja jakoś nie moge . Po prostu twoje głupota kole w oczy i nie moge być temu obojętny. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...