luk1999 Opublikowano Niedziela o 17:54 Zgłoś Opublikowano Niedziela o 17:54 21 godzin temu, bergercs napisał(a): No, czasem się zdarza - tylko nikt z właścicieli, nie wypisuje, że to tylko lampka, olać i jeździć dalej. Jak zresztą ze wszystkim - nie działa HF- "po co ci to, wyłącz"; nie działa ogrzewanie - "no trudno, zaraz się skończy zima"; nie odbiera radio - "a kto w dzisiejszych czasach słucha radia"; nie działają czujniki parkowania - "a od czego masz oczy"; asystent pasa wyjeżdża na czołówkę - "a po co to używasz, wyłącz"; ściąga w prawo - 'a w Ameryce biją murz...". No i przede wszystkim - przyszedłeś na grupę z problemem - jesteś niemieckim agentem VW na zlecenie TVN Turbo 😁 No to to już sektą zalatuje. 😉 19 godzin temu, Kyle napisał(a): Auta są niedoskonałe, niestety z całego świata. Teraz sobie oglądam film o Skoda Fabia 130 (z silnikiem 180KM) link i taki komentarz, który zwrócił po prostu moją uwagę: ... życie. Dlatego na razie nie szukam nowego auta. Ta tabletologia do wszystkiego (w tym podstawowych funkcji klimy, radia) czy "dotykowe" przyciski na kierownicy to tragiczny pomysł. Kolega ma Octavię 1.5 MT z bodajże 2022... Sterowanie klimą tylko z ekranu. A najgorsze, że nawet Start/Stop wyłączasz tylko z ekranu (na dodatek to nie jest ten ekran z klimą, więc musisz zmienić). Podczas jeżdżenia po mieście to masakra. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bergercs Opublikowano Niedziela o 20:10 Zgłoś Opublikowano Niedziela o 20:10 Chery Tiggo 4 Hybrid - Porady, Leasing, Pomoc PL Marcin Rakowski · Obiecujący współautor · etdnsSoopruf2 8m6mm4018046g1.g1tula3hdfgfc3h38h2lo13flzl5592 · Byłem na pierwszej wymianie oleju w Łodzi. 750zl. - Zgłosiłem nawiewy które chodzą dziwnie. Czasem leci gorące powietrze nawet przy 17 stopniach i tylko zmiana na low powoduje że zaczyna wiać zimne. Serwis potwierdził że działają 0-1 dynkowo. Podobno czekamy na aktualizacje. Pożyjemy,zobaczymy a to mnie najbardziej wkurza. - terkotanie na zimnym. Podobno znają temat i czekamy na jakąś akcję serwisową globalną. Teraz ciepło więc temat raczej na później. - zgłosiłem drzwi kierowcy które ciężko się domykają by podregulowac na zawiasie. Okazało się przy odbiorze, że nie mogą bo to tylko jak jest blacharnia a ponoć nie mają. No słabo. - zgłosiłem, że czasem jedzie 5km tylko na benzynie i się nie przełącza na hev i nic nie stwierdzili bo to komputer tym steruje i nic nie da się zrobić. Zdarzyło mi się tak że 2 razy. - wgrano jakąś aktualizacje softu ale w sumie to nie wiem co ma zmienić. Ponoć praca hybrydy - czasem przy wyłączaniu silnik się cały trzęsie i wyłącza jakoś tak nienaturalnie. Serwis stwierdził że to normalne wyhamowywanie silnika i tak może być. Zauważyłem że to się dzieje jak się wyłącza na silniku benzynowym. - podpytalem o te tryby jazdy i nie planuje nikt trybu normal niestety, ale ponoć testują już na razie w jaecoo ale ma być później też we wszystkich autach, że jednym guzikiem da.sie wyłączyć kilka rzeczy(te odwracanie uwagi, prędkość, pasy) oraz ustawić tryb rekuperacji na jakiś poziom. Marcin Gądek Wszystko co piszesz się zgadza, to samo jest u mnie oprócz tego nie przełączania się na hybrydę, myślałem że tylko u mnie drzwi się ciężko domykają , zwłaszcza z tyłu tak jest , z nawiewami robię tak że na sekundę robię wyłącz i włącz i się poprawia, ale fakt niech to poprawią. /jeden i ten sam Chińczyk projektował układy klimatyzacji/ogrzewania dla wszystkich chińskich marek? Czy po prostu te same moduły wkładają do wszystkich aut, bo jak inaczej wytłumaczyć, że niezależnie od modelu i marki klima działa tragicznie, asystenci ruchu działają tragicznie, radio działa tragicznie itd?/. ******************************* Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bergercs Opublikowano Poniedziałek o 16:32 Zgłoś Opublikowano Poniedziałek o 16:32 Jaecoo J7 Polska🇵🇱 Emil Mańk · tesoonSdprt04a7tog.u8g5h64g6ig9197i36a62h1106d8giah2zata f4i · Witam serdecznie grupę! Auto odebrane z salonu w czwartek, generalnie wrażenia jak najbardziej na plus, choć już pojawił się problem z gubieniem gpsa czy nie zamykaniem się automatycznie samochodu. A dzisiaj, przestał działać kierunkowskaz /led, więc cała lampa do wymiany/ w jednej lampie. Miał ktoś podobny problem? https://www.facebook.com/reel/1308223731224330/?s=group_other&__cft__[0]=AZYwneT1jptkqv1EsYEd9Ngv8wWkIix8m_uryVuTbcDS75MX0zM521RMy9w03DvD4Cf0XHL2XI4L0pdukWGzIahv5WD4l5Zo4WA1FlgeAeZc6hKGTUeBjD1U0mQYLR2mV7j1N6yD4u-mobgQfr-B9_5cOq7Tg2tywjwUWK0jhp9Cjw&__tn__=H-R ********************************** Geely Polska - Auto klub Tomasz Szafraniec · rdponoesStmtimoac0aca1f2 47a.3ighg56utgc73gd41c206c03292zt4m · Cześć, czy ktoś już może próbował robić coś z "octowym" zapachem z klimatyzacji?(EX5) Dawid Chwastyniak U mnie też jest ten zapach niestety, ale nic z tym nie zrobilem jeszcze /Zapach octu z klimatyzacji to zazwyczaj sygnał, że w układzie namnożyły się bakterie, grzyby i pleśń, co wymaga natychmiastowego czyszczenia (odgrzybiania). Raczej w "nowych" autach nie powinno mieć miejsca, no ale..../ ***************************************** Omoda Polska Tomasz Olczak · rptsodSnoe90740fhfcf0d90mo36uc5461.za 8320mhcg2gh37u24a66300 · Witam mam takie pytanie ma ktoś może też tak że jak daje 29 stopni to leci chłodne powietrze a jak dam ogrzewanie na maksa to dopiero leci gorące powietrze tak jakby nie idzie wyregulować temperatury omoda 5 hybrid Grzegorz Es Tak ja też tam mam i dużo osób tak ma ... Byłem z tym dwa razy w serwisie i nic nie poradzili Angelika Plicha U mnie to samo w O5 premium ************************************** OMODA Klub Polska Arek Haszto · psoeondrtSiht8mz9064f1uaua0lt 11a9a2ullg0cg4686t86.l5gdo84l9 · Cześć, czy ktoś posiada dane do ustawienia geometrii / serwisówkę z procedurą regulacji geometrii zawieszenia w omodzie 9. Oddałem do serwisu na sprawdzenie i jest gorzej niż bylo. Jutro jadę na poprawę i chcę przypilnować poprawności ustawień. /dalej walczą z tym ściąganiem-aktualizacje softu nie pomogły 🙂 / ********************************** Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bergercs Opublikowano Wtorek o 20:59 Zgłoś Opublikowano Wtorek o 20:59 Chery Tiggo 4 Hybrid - Porady, Leasing, Pomoc PL Paweł Rejak · ooSetprndso09lgca22h7402a1hz284g8i69gctft l.1l4gg8gcg2293d2h · Czy u wszystkich klimatyzacja działa tak tragicznie? Chłodzi dopiero jak ustawie na LO,a wszystko powyżej to gorąco. Czy tak wszyscy mają? Czy ktoś może rozwiązał ten problem? Damian Polewczyk Unii Europejskiej trzeba podziękować za "bardziej ekologiczny" czynnik do klimatyzacji. Jestem na kilku forach nowych aut i mają dokładnie te same problemy. Byłem też w serwisie Chery - niestety nie mają recepty /ale odklejeniec - w "normalnych" autach klima na "nowym" czynniku działa normalnie/ Paweł Rejak Damian Polewczyk dzięki za odpowiedź, nie wiem czy coś błędnie ustawiłem ale u mnie jest tragedia, ustawiłem na 20 stopni i po pól godziny drogi już mnie poty oblewały Damian Polewczyk Paweł Rejak u mnie bywa tak, że przy 19 stopniach wieje chłodem, za chwilę leci letnie i za chwilę znów zimne. I w drugą stronę - mogę wachlować temperaturą w górę i w dół i nie dzieje się nic. Facet w Chery użył takiego słowa "bezwładnościowa klimatyzacja" Ferdynand Magellan Damian PolewczykNie no bez przesady... Ten " bardziej ekologiczny" środek jest stosowany już z 10 lat Mam auto z 2018 roku i 2023 jeżdzę na temperaturze 21 stopni i nie wieje mi ciepłym powietrzem ********************** Chery Tiggo 9 PHEV - Porady, Leasing, Pomoc PL Milan Teichmann · dsSeptoronauhm9c80tff95zfa4dcu89hgtht1fi22u9f10.361f0gf9o1g · Cześć wszystkim, mam problem z radiem w moim Tiggo 9. AF i RDS nie działają, radio nie dostraja się do silniejszej stacji. Czy ktoś się z tym spotkał? Czy znacie jakieś rozwiązanie? Janusz Rupiński Niestety, to norma w T9. Póki co, nie widziałem na forach, żeby to zostało rozwiązane. Najlepszym rozwiązaniem jest streaming z telefonu, ale tu też T9 się nie popisuje po 'rwie' połączenie z telefonem co jakiś czas. W tej kategorii to niestety przysłowiowa chińszczyzna ******************* Chery Tiggo Polska Paweł Truszkiewicz · trpSndeosomf3 88173ggmo889a3g5lg27405i5l002.49i83agzd68hguh0 · Mam pytanie, bo u mojego dealera w serwisie nie mają pojęcia co to jest. Jak uruchamiam chery tiggo 7 PHEV 2025 to wszystkie ikonki są ok (na pierwszym zdjęciu), a po uruchomieniu po kilku sekundach pojawiają się ikonki na czarnym tle (P, hamulec ręczny i czarny kwadracik w miejscu kontroli trakcji - zdjęcie 2), skąd te czarne ikonki i jak to naprawić, bo jest to dość irytujące? Michal Świerad System zgłasza problem ogólny z układem hamulcowym, może z ABS. Serwis powinien podpiąć komputer i odczytać błędy. Na środkowym ekranie ściągnij palcem z góry do dołu, zjedzie okienko z informacjami, powinna być informacja o awarii. ********************** Chery Tiggo 9 Polska Jakub · potrdenSosoig87i4cc59it6m53mhm30hz0473alig09fl3lt7m f2.1htda · Chery Tiggo 9 – macie ten sam problem z klimatyzacją? Od jakiegoś czasu denerwuje mnie sposób działania automatycznej klimatyzacji w moim Tiggo 9 i zastanawiam się czy to tylko u mnie, czy to ogólny problem: Nawiew tylnych foteli domyślnie wyłączony po każdym uruchomieniu – trzeba go ręcznie włączać za każdym razem W trybie AUTO przy ~14-15°C na zewnątrz samochód wieje na maksa, ale sprężarka jest wyłączona – efekt zerowy, wnętrze się nie chłodzi Zmiana nastawy o 1 stopień włącza sprężarkę, ale nadmuch nadal na maksa – drastyczna zmiana warunków w kabinie Przy deszczu szyby parują, bo system robi wszystko, żeby tylko nie uruchomić klimatyzacji Mam wrażenie, że próg uruchamiania sprężarki jest po prostu źle skalibrowany i całość nijak ma się do "automatycznego" systemu. Czy u Was tak samo? Zgłaszaliście to do serwisu / importera? Piszcie w komentarzach Paweł Rybarski Nie mam jeszcze auta, ale czytałem już kilka postów gdzie użytkownicy też narzekali na działanie klimatyzacji. Trzeba męczyć serwis żeby coś, tym zrobili wreszcie. ******************************** Omoda 9 w Polsce Marcin Warszawa · roopsndeStaua2445ch5m9gt0d lc8oc21iuh85209aig96u1.1af79u3z85 · Miał ktoś sytuacje ze nie mógł odłączyć ładowarki? Piotr Woźniak Tak, masz w bagażniku pod podłogą linkę do zwalniania blokady. Pawel Wisniewski Tak, nic nie pomogło - dopiero linka pod bagażnikiem Marcin Warszawa Pawel Wisniewski u mnie to samo Andrzej Trutkowski Zamknij auto. Otworz z pilota 3 x naciskając. Jeśli nie odblokuje gniazda ładowania wtedy dopiero Użyj awaryjnej linki *********************************** Omoda 9 w Polsce Szymon Wardyński · dsepnSootr u553d.1f456zagu323ig9g649g931c31c61lh3fi8o8l5016t · Miał ktoś problem z płynnością działania kierunkowskazu? W tym przypadku tylko i wyłącznie prawy i tylko przy niskich temperaturach działa nierówno Żadnego błędu nie pokazuje, a działanie zmienia się z minuty na minutę https://www.facebook.com/reel/2166330130867651/?s=group_other&__cft__[0]=AZbevB2nRJZGOUUS8C9QeiB5-cX2FJ2Ae0ncPbrS_bOtIQ9gob6NlIruYRIMy87rzasX44A_BsYn-4wVztot3tYP4TOjWBpsFoYLNAmeYOLQeNrlm6pTH9iRuwUAIOCE--ScaqoSR9F9B4QZb6kZ1RSoES03iZLlWqTzZpf4AF5nsA&__tn__=H-R Karina Domagała U mnie jest to samo tylko z lewym. Jutro wymiana całej lampy Marek Bed Zakładam, że masz to co u mnie. Tylna listwa do wymiany. U mnie ostatnio udało mi się nagrać kropelki pary z lewej strony pod kloszem (zaraz wrzucę na kanał). Włącz awaryjki i będziesz mógł z zewnątrz zobaczyć . U mnie kierunek i stop z lewej nie styka, ale tylko kierunek udało mi się nagrać: *************************** MG HS Hybrid + Adam Dziedzic · opertoSnsdgh4ii44t5453cmm5igi40oi1th72h9t.21u9ft820utzh372d · Witam wszystkich mam pytanie rano odpalam a tam wszystko po chińsku i nie wiem jak przestawić na polskii czy ktoś tak miał i jak dobie z tym poradził Ania Żebrowska Też tak kiedyś miałam na podstawie tego filmiku zrobiłam „po ikonkach” tzn intuicyjnie robiłam każdy z kroków nie patrząc na to co jest napisane Robert Litwin A jak nie to na następny dzień samo przejdzie ********************** Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bergercs Opublikowano wczoraj o 16:54 Zgłoś Opublikowano wczoraj o 16:54 BYD Seal U DM-i Polska Jacek Ciebiera · sdoSoprtne853fg19d u9uug71tcgtcg0.c00ahc918zuii114aahig0o03f · Witam grupę. Mam takie pytanie, czy ktoś próbował odgadnąć intencję producenta, który to wprowadził niemożność uruchomienia samochodu, nawet jak inteligentny kluczyk jest w pojeździe ale leżał w bezruchu ponad 2 minuty? Przyznam się że tak jest, bo mi się to zdarzyło. Ale nie jestem w stanie wymyślić po co takie udziwnienia. Chyba ktoś wypalił za dużo opium . Michał Ordziniak Tak było już o tym. Kluczyk po minucie się wyłącza aby nie było możliwości zeskanowania go gemboyem Anonimowy członek grupy 141 Widzę wiele możliwości. Przy wysiadaniu kluczyk wysuwa ci się z kieszeni i wpada pod siedzenie. Idziesz do sklepu i nawet nie wiesz, że auto jest otwarte. Kluczyk cały czas działa, więc w sumie ktokolwiek wsiada i jedzie. Starczy taka wizualizacja? To może w tej samej sytuacji w aucie zostaje pies albo dziecko. "tylko na 5 minut". Zupełnym przypadkiem klika na start i... Michał Ordziniak Anonimowy członek grupy 141 a może w tym samym czasie uderza meteoryt w twoje auto i.... /🤣 / ********************************* Jaecoo J7 Polska🇵🇱 Rob Kal · Ssondreopt6h5utz9u7l90t1ig3ua829h50f93fag3uc541885c fl8o9d.f · Witam wszystkich. Byłem na pierwszym rocznym serwisie poinformowano mnie że tylnie tarcze są cyt słabo dotarte. I że żona ma mocniej chamulcować A na wymianie opon mechanik mówi że jest jakaś wada bo nie równo dociskają i należy to reklamować. Czy ktoś z użytkowników jaecoo7 spotkał się z podobnym problemem Andrzej Warachim Reklamacja, jestem w trakcie procesu Adam Skowroński U mnie to samo Damian Rudnik · Też tak ma Dawid Gom 11 tys km przejechane. Tez tak mam. Tylko strona lewa tylna. Prawa ok. Przy rocznym przegladzie bede reklamowal. Damian Szczęch U mnie to samo na obu tarczach z tyłu - zgłosiłem to razem ze ściąganiem w prawo (już 2x ustawiali geometrie i nie pomogło). Tomasz Pluto-Prądzyński Ja już czekam prawie trzy tygodnie na decyzję centrali, bo sam serwis nie wie co z tym fantem. „ mocniej hamować „ hamuje się adekwatnie do sytuacji Czy każde hamowanie ma kończyć się piskiem opon . ********************************** Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bergercs Opublikowano 5 godzin temu Zgłoś Opublikowano 5 godzin temu CHERY Klub Polska Tomasz Frieske · rSodsptoenanugii750215ug3uuulcmt2t1igcmm 2l2c5m5af7mf9cm3251 · Cześć wszystkim! Czy miał ktoś problem z niepotrzebnie działającym wiatrakiem przy chłdonicy? Brzmi to dziwnie, ale chwile temu podszedłem do samochodu aby coś do niego włożyć gdy otworzyłem drzwi wiatrak nagle zaczął pracować na najwyższych obrotach. 2 dni temu auto obudziło mnie w nocy tym głośnym wiatrakiem. Raz jadąc rano do pracy przy kliku stopniach Celcjusza było to samo. Brzmi to tak jakby próbował schłodzić chłodnicę w upały, gdy mamy mocno chłodząca klimatyzację w aucie, a temperatury są lekko wiosenne. Nie jest tak za każdym razem gdy podchodzę do auta ale już kilka razy się zdarzyło, czy miał ktoś podobny problem? Jak sobie z tym radzić? Funkcja przycisku "wyłączanie zasilania" z pasku góry nie zawsze działa. Chery Tiggo 8 PHEV ************************************ Leapmotor Polska Grzegorz Macko · Najbardziej zasłużony współautor · eSonorpsdtf09ila1439l4df386gc4m7af1977aih025gaz8.5a 7u1520ol · Spostrzeżenia z wyjazdu. Spalanie ok, 7,4L jazda przez miasto na aku, a trasa 120km/h, z nielicznymi przyspieszeniami. Co zawiodło: już na starcie, włączam auto i pokazuje godzinę 0:00. Nie było też danych, ale , że jechałem z Android Auto to nie poczułem. Po dojechaniu, reset systemu pomógł, ale przebieg z trasy się nie zarejestrował w aplikacji, Na powrocie , przez część trasy, klimatyzacje oczywiście porąbało. W trybie auto gorący nawiew i 30 st w kabinie moment. Przełączanie na chłodzenie pomagało, ale tez robiło się za zimno. Ciągłe manipulowanie przy tym tablecie jest niebezpieczne. @Leapmotor ORAGNIJCIE TO. To nie jest lot na księżyc, żeby klimatyzacja utrzymywała w kabinie temperaturę ustawioną na wyświetlaczu! ACC hamuje zbyt wcześnie, nawet na ustawieniu najmniejszego odstępu. To nie mój styl jazdy i kończy się tym, że zanim zmienimy pas, to auto wyhamuje, a potem musi się znowu rozpędzać na wyprzedzanie. Dodatkowo, jak zmienia się pas wcześnie za autem , które nas wyprzedza, to ACC też hamuje, bo wykrywa auto, które od nas odjeżdża. Da się jechać w miarę fajnie, jak jest pusta droga. Tylna kamera przy cofaniu bardzo często robi fantomowe hamowanie, rozpoznając jakieś cienie, czy krawężniki za zagrożenie i samochód awaryjnie zaciąga hebel. Strasznie stresujące. Obroty agregatora: to może nie jest minus, ale tego nie rozumiem. Na trybie paliwo, od 125km/h wchodzi na 3200 obr. i to jest słyszalne już mocno w kabinie, ale jak się przełączy na Power+, to obroty spadają do 2800 i jest ciszej. Wydawało mi się, że Power+ to tryb, który ma dawać więcej mocy i też obroty będą wyższe, a tu odwrotnie. Igor Dobruk Ja też nie rozumiem tej klimatyzacji w autach chińskich , wiele osób ma z tym problem . Ponoć zazwyczaj temp. optymalna dla nich jest 4 st inna niż w europejskich, próbowałeś może ustawić 25st w auto ale bez funkcji odparowywania szyby. Grzegorz Macko Igor Dobruk ALe jak ja klikam cokolwiek, po wciśnięciu Auto, to on przechodzi z trybu auto, na inny, grzanie, albo chłodzenie. Nawet , jak się przestawi nawiew, na inny tryb, to wychodzi z Auto. Zauważyłem podczas jazdy, że jak włączałem chłodzenie, to ta symulacja wylotu powietrza z kratek, jest na niebiesko, ale jak włączałem Auto, to robi sie na czerwono i jest taki komunikat, "Ciepłe powietrze", czy coś takiego, a wewnątrz juz jest ciepło jak w piekle. To skąd on bierze ten pomiar, z zewnątrz? CO ciekawe, po postoju i zamknięciu auta, jakby się to zresetowało i juz w Auto, potrafił utrzymać komfortową temperaturę, więc nie jest tak zawsze, ale losowość tej funkcjonalności doprowadza do wqu... i ciągle podczas jazdy grzebie się w tym menu. ************************ MG HS Polska Anonimowy uczestnik · sotSdnpoermt306f46uamc604196hu0cac.am52z t438dh3h8hmigago273 · Witam, Od kilku dni jestem posiadaczem MG, dziś wsiadając do auta i jeździe zaczęło pikać w środku, a więc wyłączyłem wszystkie czujniki mimo to dźwięk nie ustępował czy jest ktoś mi w stanie pomóc, wytłumaczyć co może być przyczyną? Auta w momencie nagrywania stało w miejscu. Nadmienię że czujniki przód były domontowywane w salonie. Pozdrawiam Roman Wójcik Czujnik z przodu przymarzł. Dzisiaj miałem to samo. /Nad ranem dzisiaj było chyba -1??/ Anonimowy uczestnik Roman Wójcik rozumiem tylko problem występował również w ciągu dnia gdzie było słonecznie, mam rozumieć że w zimie będzie to ciągły problem z tym czujnikiem z tego co napisałeś że przymarza. Roman Wójcik Jak był przymrozek to się zdarzało. Ale u mnie to trwa z 2-3min i później działa wszystko dobrze. ******************* MG - Polska Grupa Miłośników Hubert Szpikowski · seopStnrdo5hzdfihi3g5i3245g5itgo6268.0fu5hfi38al510 011i189g · Cześć! Mam pytanie do użytkowników obecnych modeli MG. Byłem wczoraj na jeździe testowej modelem s9 i parę rzeczy negatywnie wbiło moją uwagę stąd pytanie. Czy soft w każdym modelu działa z takim opóźnieniem? Jak chce zmienić zakładkę na ekranie to ładowanie się następnej karty trwa z 2s. W momencie jak wrzucę wsteczny to zanim się włącza kamery cofania (a są super jakości) to trwa to tyle że zdążyłbym wyjść, zaparzyć kawę, zobaczyć ile mam miejsca z tyłu i wrócić do auta. No spokojnie z 3-4s. Pytanie czy MG poprawia takie rzeczy w sofcie? Czy to jest zależne od tego jaki procesor użyli w tym aucie do multimediów? Dzięki za odpowiedź! Tomek Śniarowski Mam MG ZS1 z najnowszym softem i tak jest bardzo wolne. Czasem przy odpaleniu auta tablet mi się z 2-3 minuty ładuje. Jest to jeden z głównych powodów do narzekania na MG. ***************************** Samochody BYD w Polsce Małgorzata Kordyńska · nportsdoSegt3.2i65119328m9t9t0o16a3l3dm73h2chm8iutl7tl445zu · hej, Nie wyswietla się ekran wskazników za kierownicą w moim byd sealion 7, zwykle przy pierwszym uruchamianiu pojazdu, po pewnym czasie sie pojawia.Reset z naciskaniem przycisku głośności niewiele pomaga.Auto było w servisie zrobiono aktualizacje lecz problem się nie rozwiązał.Ekran środkowy jest ok. ***************************** Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...